O scrisoare pe care o mama o adreseaza altor mamici cu invitatia de a ne debarasa de prejudecati si de tendinta de a clasifica si judeca o mama drept "buna" sau "rea"!

Te-ai uitat la copiii tai – jucandu-te cu ei, ajutandu-i, cantand si dansand cu ei toata dimineata. Toata ziua. Si acum, in parc, cand pot sa alerge nestingheriti si sa se joace, iti rezervi cateva minute pentru tine pe telefon.

Poate ca esti o mama care lucreaza de acasa. Si de fapt lucrezi, iti verifici emailul, raspunzi clientilor, trimiti o propunere. Copiii tai norocosi au avantajul de a petrece o parte din acel timp jucandu-se afara, facandu-si noi prieteni, alergand, bucurandu-se de lumina soarelui. Bravo tie ca le-ai oferit copiilor tai o modalitate asa de distractiva de a-si petrece ziua in timp ce tu te ocupi de munca ta.

Poate ca ai un prieten sau un membru de familie care este bolnav si in timp ce copiii sunt ocupati in mod fericit, tu iti rezervi putin timp pentru a le trimite un mesaj. Doar pentru a verifica ce fac si a-ti planifica timpul astfel incat sa poti sa treci pe la casa lor si sa le aduci ceva de mancare. Sau poate ca verifici daca ai primit un mail cu niste rezultatele ale unui test pe care l-ai dat si pe care le astepti cu nerabdare. Poate ca scrii sau citesti mesaje amabile pe Facebook, oferind condoleante pentru pierderea cuiva drag. Totul in timp ce copiii tai sunt afara, bucurandu-se de acest timp liber pentru a se juca.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Poate ca esti pe Pinterest in cautarea unor idei pentru a-ti ajuta copiii sa se adapteze cu ultimul job al tatalui lor – gasind instrumente pentru a-i ajuta sa se simta in continuare conectati unii la ceilalti sau cautand idei de petrecere pentru a-i ura bun venit acasa.

Poate ca ai un copil mai mare la scoala si profesorul lui ti-a dat un email exprimandu-si ingrijorarea in legatura cu un comportament pe care tu trebuie sa il indrepti… si acum, ca ai cateva minute libere si copiii tai mai mici se joaca fericiti in parc, ii raspunzi la randul tau.

Sau poate ca realizezi ca nu este necesar sa-ti supraveghezi copilul in fiecare secunda a fiecarei zi si ca este total acceptabil si chiar bine pentru toata lumea implicata – sa ai cateva minute doar pentru tine. In parc. Pe telefon.

Foto int: Mama, copil via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri