29 Iulie 2014 publicat în Familie 16 share-uri

Poveste adevarata! El este un print malaysian, iar ea devine printesa Yasmin. Dar, imediat dupa casatorie, lucrurile se schimba in rau.
In Melbourne, in primavara anului 1980, Jacqueline Pascarl, pe atunci o tanara increzatoare, dar si credula, de doar 17 ani, facea cunostinta cu Bahrin, un tanar student la Arhitectura. Se indragostesc, isi fac planuri de casatorie si pleaca in tara lui Bahrin, Terengganu, un sultanat al Malaysiei, bogat in petrol.

Acolo, vor fi pregatiti pentru o viata regala, el fiind un print malaysian, iar ea devenind printesa Yasmin. Dar, imediat dupa casatorie, lucrurile se schimba in rau.

In aceasta poveste dramatica, Jacqueline Pascarl ne descrie cum sotul ei s-a transformat peste noapte intr-un tiran, cum palatul in care locuia i-a devenit inchisoare, pana cand, la 22 de ani a reusit sa se intoarca impreuna cu cei doi copii mici ai ei in Australia.

Acolo, s-a luptat sa obtina singura custodia copiilor. Dar, sapte ani mai tarziu, printul se razbuna si ii rapeste pe copii. Drama personala de pana atunci se transforma intr-o stire de rasunet international, cu consecinte grave.

Autor: Jacqueline Pascarl

Carte aparuta la editura Rao si disponibila pe elefant.ro

Foto homepage: Frumusete orientala, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri