14 Noiembrie 2008 publicat în Familie 7 share-uri

Un barbat de 30 de ani nu va parasi la fel de usor ca un barbat de 20. Un barbat de 30 de ani nu va produce suferinta fara sa aiba remuscari. Este trecut si el prin toate acesta. Stie cum este sa fi inselat, a inselat si el, a fost parasit, a parasit, a facut sa sufere, a suferit si el. Experienta acumulata l-a invatat cum sa nu repete greselile din trecut. S-a maturizat cu fiecare relatie trecuta si urmareste sa-si imbunatateasca calitativ relatia prezenta. Barbatul de 30 de ani este dorit, este visat, este imaginat, este asteptat rabdator sau cautat cu aviditate.

Iubim indiferent de varsta. Iubim diferit la fiecare varsta. Iubim pentru ca putem sa o facem. Iubim barbatii pentru ca altfel nu se poate. Iubim un singur barbat pentru ca nu am putea altfel. Un singur barbat ne iubeste pentru ca nici el nu ar putea intr-un alt fel. Iubim pentru ca, dintre toate motivele existente si inexistente de pe acest pamant, asta stim sa o facem cel mai bine.

Iubim pentru ca iubirea nu are varsta. Nu are varsta??? Atunci de ce odata trecute prin ceva mai multi anisori, prin proba de foc a maturitatii, prin jocul frumos, dar nemilos al vietii ne orientam spre un partener de viata, de fericire si necazuri a carui varsta sa indice 30 de ani? Stim, da, in mitologia urbana miturile, adevarul pur si variantele sale denaturate vizavi de rotunda varsta de 30 de ani se imbogatesc pe zi ce trece. 30 de ani... reprezinta o varsta la care femeia stie ce vrea, stie cum vrea si cand vrea. Pentru femeie, este o varsta a complexitatii pe toate planurile. Dar barbatul de 30 de ani? Exista un profil psihologic al acestuia?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cuvintele au puteri magice! Cărți pe care fiecare femeie ar trebui să le citească 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Femeile din România nu au timp pentru ele. Grija și timpul sunt întotdeauna îndreptate către familie, copii, părinți, dar niciodată către nevoile lor.

Mitul barbatului de 30 de ani

O femeie la o varsta plina de nebunie, inconsecventa si frumusete (fara intentia de a comite vreun soi de discriminare, ma refer la varsta de 20 de ani) se va indragosti de privirea senina a barbatului de 30 de ani. Se lasa cucerita de zambetul putin cam aspru si indiferent, insa va gasi ca este enigmatic.

Manierele, comportamentul, felul de a fi, gesturile conteaza si ele. Enorm... insa nu atat de mult ca ceea ce un astfel de barbat te poate face sa traiesti. Pentru ca majoritatea esecurilor si nefericirilor sentimentale la aceasta varsta sunt puse fie pe seama propriei imaturitati sau pe cea a partenerului, femeia de 20 de ani incearca sa evite acest lucru si pe viitor. Se va orienta spre un barbat mai in varsta, spre barbatul de 30 de ani, prototipul maturitatii si al experientei de viata.

Barbatul de 30 de ani este dorit, este visat, este imaginat, este asteptat rabdator sau cautat cu aviditate. Ca poate el, in ciuda varstei, nu merita dragostea si atentia ei, nu are cum... Imposibil. Ca ea nu il merita pe el... aproape posibil si plauzibil. In perceptia femeii tinere, barbatul de 30 de ani nu va parasi la fel de usor ca cel de 20.

Vrei să petreci Paștele în Grecia? Iată cele mai bune oferte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Un barbat de 30 de ani nu va produce suferinta fara sa aiba remuscari. A trecut si el prin toate acestea. Stie cum este sa fi inselat, a inselat si el, a fost parasit, a parasit, a facut sa sufere, a suferit si el. Experienta acumulata l-a invatat cum sa nu repete greselile din trecut.S-a maturizat cu fiecare relatie trecuta si urmareste sa-si imbunatateasca calitativ relatia prezenta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri