Academia de Joaca a celebrat ziua copilului, 1 iunie, alaturi de mii de parinti si copii pe teresa mall Promenada.

Comunicat de presa

Pentru o zi timpul s-a oprit in loc pentru a mai scrie inca o fila de poveste a celei mai lungi, frumoase si interactive zile de invatare prin superdistractie.

Alaturi de campioana mondiala la fitness, Diana Oprea, cei prezenti si-au facut incalzirea pentru o zi plina de activitati. Maestrul de ceremonii, profesorul de joaca Leon Magdan, i-a purtat pe copii intr-o lume de poveste, in care fiecare clipa a fost exploatata la maximum. Inconjurati de mii de baloane colorate, cei mici si-au exersat spiritul fair-play in concursuri in care au facut echipa cu parintii, au descoperit trucuri de magie, s-au bucurat de jocurile din cadrul atelierelor Montessori alaturi de prietenii de la gradinita Kids at work, au invatat limba engleza prin muzica, joc si miscare alaturi de cei de la Learn with Music si au invatat lucruri noi cu Scoala Vesela care i-a distrat cu intrebari amuzante de cultura generala.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un nou spectacol legendar marca Lord of the Dance la Sala Palatului din București LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA

Distractia a fost sustinuta de o multime de momente artistice inedite, presarate pe parcursul
intregii zile. Cei mici s-au bucurat de show-ul incendiar al Academiei de talente Contrapunct, spectacolul de dans modern si clasic oferit de Dance Studio, percutie interactiva cu cei de la Drumcafe, momentul exceptional de forta si echilibru al celor de la Duo Armonia si multe altele. Ventrilocul Eduard Andrei Sandu si indragitul Nea Alecu i-au distrat copios pe copii si parinti cu un spectacol remarcabil.

Cei mici au avut parte de o multime de surprize si multe-multe premii, de la biciclete si trotinete, la jocuri lego, carti, casti audio si alte accesorii.

Georgiana Drumen, ex componenta Lala Band, a incheiat ziua cu un mini concert exploziv.

"Academia de joaca” s-a nascut din grija deosebita pe care parintii o poarta educatiei si dezvoltarii armonioase ale copiilor lor, avand ca tema centrala invatarea prin joaca (incontestabil cea mai eficienta metoda de educare) si importanta prezentei parintelui in viata copiilor pentru a le oferi acestora un model concret.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri