O uram pe cealalta chiar si pentru simplul si banalul motiv ca este sau a fost... cealalta. O uram pentru ca ea are ceea ce noua ne lipseste. O uram pentru ca ea este vinovatul numarul 1 de tot ceea ce ni se intampla, pentru ca ea este responsabila pentru suferinta si durerea pe care o presupune tradarea. O uram pentru ca stie atat de bine cum sa fure barbatii altora, pentru ca este stapana pe arta seducerii barbatilor care nu ii apartin.

In cercul nostru de prietene, una dintre noi a marturisit cu nonsalanta ca nutreste sentimente de admiratie si prietenie fata de Ea. Ea... care ea?, am intrebat toate stupefiate, speriate de ceea ce urma sa spuna. Ea, cealalta, cea care a reusit sa-i fure iubirea prietenului ei (actualmente fost prieten) cu care avusese o relatie de doi ani de zile. Cea pe care o urai din toata inima, cea din cauza careia ai ajuns sa te desparti de barbatul iubit?, am intrebat iarasi toate. Da, ea, cea pe care o uram de moarte, a raspuns ea.

Si nu era ea personajul negativ, sperietoarea linistii tale in cuplu, femeia depravata si fatarnica care isi urmareste mai presus de orice propriile interese? si... iarasi ochii nostri se fixau nerabdatori asupra ei.

Era si ar fi ramas in continuare... daca nu as fi cunoscut-o si nu mi-as fi dat seama de persoana care este, ar fi ramas in continuare uzurpatoarea, cea care mi-a stricat fericirea... daca nu mi-as fi dat seama ca iubirea vietii mele de fapt nu ma iubeste cu adevarat. Pentru ca daca m-ar fi iubit cu adevarat, nu ar fi ales sa iubeasca pe altcineva. Daca el ar fi fost fericit cu mine, nu si-ar fi cautat fericirea in alta parte.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile

Doamne, cata intelepciune de Solomon... am murmurat toate ironic. Este posibil asa ceva? Cum..., sa nu o urasti pe Ea?

De ce uram noi femeile "femeia din umbra", "uzurpatoarea"? O uram pe cealalta chiar si pentru simplul si banalul motiv ca este sau a fost... cealalta. O uram pentru ca ea are ceea ce noua ne lipseste. O uram pentru ca ea este vinovatul numarul 1 de tot ceea ce ni se intampla, pentru ca ea este responsabila pentru suferinta si durerea pe care o presupune tradarea. O uram pentru ca stie atat de bine cum sa fure barbatii altora, pentru ca este stapana pe arta seducerii barbatilor care nu ii apartin. O uram pentru ca vrem sa credem ca este urata si imbracata fara gust stiind ca de fapt adevarul este cu totul altul. Daca ar fi fost asa cum ne place noua sa credem, nu ar fi reusit insa sa-l cucereasca pe el.

Rivala noastra trebuie insa sa ramana in umbra. Trebuie sa aiba cu orice pret o minte de gasculita, kilograme peste kilograme, haine fie invechite si demodate, fie de prost gust, sa fie ori o persoana fada, ori una care imita ieftin si nereusit vreuna dintre vedele noastre. O uram constientizand ca ea are ceva ce noua ne lipseste.

Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) 5 Seturi complete pentru manichira semipermanentă chiar la tine acasă Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri