Fug ca dracul de tamaie de relatii stabile, iar ideea de a face sex cu o singura femeie timp de mai multe zile, saptamani, luni sau ani ii infricoseaza. Don Juan este idolul in viata al oricarui barbat sau este vorba despre un caz patologic?

Fug ca dracul de tamaie de relatii stabile, iar ideea de a face sex cu o singura femeie timp de mai multe zile, saptamani, luni sau ani ii infricoseaza. Don Juan este idolul in viata al oricarui barbat sau este vorba despre un caz patologic?

Don Juan, iata o specie care face din jocul seductiei un scop in viata. Daca te numeri printre putinele persoane care nu a avut de a face cu un astfel de "cuceritor", atunci cu siguranta cel putin o prietena ti-a plans pe umar pentru ca a fost sedusa si apoi abandonata de el.

In randurile ce urmeaza nu vom vorbi despre un barbat tipic. Nu vom vorbi nici despre un barbat caruia ii place sa flirteze si care din cand in cand mai calca stramb. Nu vom vorbi in general despre frica barbatilor de a se implica in relatii stabile. Vom vorbi despre un caz mai special, despre barbatul pentru care prima experienta sexuala cu o femeie trebuie sa fie si ultima, despre barbatul a carui viata nu are valoare decat daca reuseste sa aduca in pat cat mai multe femei (daca le aduce simultan, e cu atat mai bine).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Împreună în arte și simțiri Cum își pot da seama părinții dacă este pregătit copilul să meargă la școală. Analiză realizată de psihologi Teribila varsta de 2 ani – ce trebuie sa stii

Profilul psihologic al lui Don Juan

Don Juan este in general tanarul care nu prea avea parte de atentie in liceu. Fie ca era un mic tocilar sau pubertatea a lasat urme, el nu este niciodata curtat de fete. Nu sta foarte bine la capitolul incredere in sine, asa ca orice victorie asupra unei femei este menita sa ii hraneasca egoul fragil. La maturitate, pare a fi genul stapan pe situatie si se preface atat de bine, incat nu ai banui nicio clipa ca are numeroase complexe.

Lipsa de incredere in sine este generata de relatia cu tatal sau, ori mai de graba, de lipsa unei relatii reale cu tatal. Fie acesta a fost absent, fie a fost extrem de autoritar si a evitat sa isi arate afectiunea. Neavand un model masculin, tanarul devine nesigur, nu stie cum trebuie sa se comporte.

Are nevoie periodic sa isi demonstreze valoarea si nu cunoaste alt mijloc decat seductia. Dar victoriile sexuale nu ii potolesc foamea decat pe termen scurt. Egoul sau are nevoie constant de hrana… cat mai diversificata. Jocul seductiei devine un fel de drog pe care nu stie niciodata cand il va primi din nou. Atentie! Sexul nu este drogul lui Don Juan. Varietatea sexuala, da. De aceea, ii este practic imposibil sa ramana alaturi de o singura femeie, chiar daca este vorba doar despre o relatie stabila de sex.

Elevii Școlii Quantum din București au obținut locuri fruntașe la MATHLETICS, cea mai mare competiție online de matematică din lume, datorită unui model nou de învățare Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri