Oare barbatii si femeile se afla pe picior de egalitate atunci cand ne referim la gradul lor de implicare sexuala? Prin sex, o femeie se ataseaza si mai mult de partenerul sau, in timp ce, prin sex, un barbat isi clarifica sentimentele. Sexul conteaza. Conteaza si gradul de implicare a celor doi parteneri. Nu se fac insa bilanturi cu ce s-a dat si cu ce s-a primit. Se da, se primeste, se accepta, se trece cu vederea, se ajuta. Se daruieste.

Oare barbatii si femeile se afla pe picior de egalitate atunci cand ne referim la gradul lor de implicare sexuala? Nu chiar... Sigur, femeile sunt personalitati emotionale. Se exprima mult mai bine in tot ceea ce fac cu ajutorul sentimentelor, rad mai des, plang mai mult (un studiu din 2005 arata ca, incepand cu varsta de 18 ani, o femeie plange de patru ori mai mult decat un barbat), pun foarte mare pret pe detalii si pe relatiile interumane si receptive la tot ceea ce tine de emotii si sentimente.

La inceputul unei relatii, o femeie este mai reticenta in a se dezvalui partenerului. Nu se implica in totalitate. Pe masura ce relatia evolueaza, femeia se deschide. Iubeste. Este fericita. Se implica. Si cu cat se implica, cu atat tendinta de a darui mai mult devine mai intensa. Isi doreste sa-si exprime afectiunea si din punct de vedere sexual si sa-i asigure partenerului fericirea erotica.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

La sfarsitul unei relatii, o femeie ramane legata de acea relatie pentru o perioada de timp mai indelungata decat un barbat. Dupa ce a iubit, o femeie sufera. Sufera mai mult decat barbatul, isi revine mai greu. Tanjeste mai mult decat acesta dupa trupul partenerului si experientele traite. Accepta cu greu un alt partener. Bineinteles, nu exista o tipologie fixa, reactiile sentimentale si gradul de implicare a partenerilor intr-o relatie difera de la caz la caz. Exprimarea emotiilor isi are punctul de plecare in structura personalitatii fiecaruia.

La barbatii insa, are loc un revers al medaliei. De regula, barbatii pun totul pe tava de la inceput. Si barbatii pot fi tandri si plini de afectiune. Sunt insa mai practici. Se bucura intens si de cele mai scrute momente. Si cu toate acestea, in multe cazuri, pentru o mare parte din barbati, satisfactia sexuala a partenerei devine prioritara propriei placeri. Pe langa satisfactia de a oferi placere fizica, barbatii se simt mandri atunci cand si partenera se simte bine.

Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Ce te faci insa cu marile sperante sexuale cand in calea fericirii sexuale intervin o serie de probleme? Actul sexual nu se intampla intotdeauna ca la carte. Intervine oboseala, apare programul prelungit la serviciu, stresul incomodeaza, probleme financiare taie din apetit. Motive apar si uneori nu pot fi evitate. Asa se intampla ca unul isi doreste, celalalt mai putin, unul initiaza gesturi si incercari, iar celalalt se simte fericit ca le primeste. Un grup de prietene au fost de acord cu toatele. Femeile sunt insa cele care manifesta mai des decat barbatii stari de neliniste, nemultumire, incordare sau frustrari. De ce? Probabil pentru ca ele au asteptarile cele mai mari si pun mai mult pret pe indeplinirea acestora.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri