27 Decembrie 2013 publicat în Familie 22 share-uri

Mai mult de o bataie a inimii pe monitor? Bine ai venit in randul oamenilor foarte entuziasmati. Trage aer in piept, mamico... poti sa faci asta.

Incearca sa petreci ceva timp cu un consultant in lactatie si iti va ofei cele mai bune indicatii pentru momentul cand te afli singura acasa cu bebelusii. A-i alapta impreuna este un mare castig al timpului.

Sistem de organizare!

Iti vei dori ca noua ta familie sa functioneze asemenea unei masinarii proaspat unsa cu ulei. Pune-ti in fiecare camera in care stai cu bebelusii cosuri de gunoi pentru scutece. Fa tot ce poti in avans pentru ca timpul este foarte limitat cand ai gemeni.

In principiu, dupa ce s-a terminat prima masa, pregateste-te pentru a doua si sa ai intotdeauna la indemana un pachet ce contine: haine de schimb, scutec, creme etc.

Fii draguta cu cine incearca sa-ti ofere ajutor!

Viata alaturi de partenerul tau incepe sa se schimbe. Nimic si nimeni nu te poate ajuta cum iti doresti sau cum ar trebui. Ca un bonus pentru parintii de multipleti: nu este timp pentru a face lucrurile cum iti dorseti si pe placul dumneavoastra. Multumeste-te cu ajutorul primit din partea sotului mai ales, e cel mai de pret.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Ghid pentru alegerea mobilierului interior Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

Sper ca viitorii parinti de gemeni, tripleti sa gaseasca utile aceste informatii, iar cei care sunte deja niste parinti norocosi ai unor multipleti, ii invitam sa ne ofere din experienta lor bogata, mai jos in comentarii.

***

Cu o experienta de peste 11 ani in domeniul relatiilor publice, Diana Gamulescu a ales calea antreprenoriatului si a infiintat o companie prin intermediul careia comercializeaza produse dedicate bebelusilor cu varste intre 0 si 6 luni. Brandul sau, Micolino.ro, se diferentiaza pe piata prin solutiile oferite parintilor care au bebelusi prematuri sau gemeni. Mai multe detalii despre afacerea sa puteti afla accesand www.micolino.ro.

Incepand din octombrie 2013 Diana Gamulescu se implica si in proiecte sociale, ca memebru in Asociatiei Unu si Unu (www.unusiunu.com), organizatie neguvernamentala care deruleaza programe dedicate prematuritatii si multipletilor.
In ultimii ani Diana Gamulescu a coordonat comunicarea pentru organizatii precum Fundatia Dinu Patriciu, Nissan Romania, Goodyear Dunlop Tires Romania, Indesit Company, Piraeus Bank, Amadeau Romania etc si a gestionat cu succes proiecte care au presupus lansari de produse locale si internationale, targuri si expozitii, campanii ample de comunicare, proiecte in sectorul neguvernamental etc .

Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri