Vrei sa pregatesti rapid si cu usurinta masa de pranz sau cina? Nu mai este la moda sa gatesti in picioare la aragaz si nici nu mai e necesar! Gateste, prajeste, coace, fierbe, face tocana... Multicooker-ul Oursson este o adevarata gospodina si un asistent de nadejde in orice bucatarie!

Comunicat de presa

Multicooker-ul Oursson cu presiune inalta este ideal pentru a gati mancaruri delicioase. Este un aparat multifunctional produs in Coreea de Sud si o alternativa convenabila la setul de aparate vechi de bucatarie. Acum, totul poate fi realizat in vasul de gatit cu capacitate de 5 l, doar prin adaugarea ingredientelor necesare!

Noul aparat de gatit de la Oursson are 45 de programe automate de control si 13 niveluri de protectie. Iti este de ajutor atunci cand vrei sa pregatesti orice fel de mancare, fie simplu sau complicat, alegand dintre programele de gatit friptura, sos, chiftele, ciorba, tocana si multe altele. Poti opta pentru prepararea mancarii la aburi, prin fierbere, prajire sau coacere, in functie de dorintele si necesitatile tale. Aparatul te ajuta inclusiv la realizarea unor sucuri,cocktailuri sau alte bauturi, dar si la prepararea iaurtului. Ai si un program personalizat de gatit la alegere, in cazul in care vrei sa pregatesti ceva deosebit.

Tehnologia unica de acoperire DYKING, dezvoltata in Japonia special pentru gatit sub presiune inalta cu ajutorul aburului, face ca dispozitivul sa fie usor de curatat. Datorita acoperirii antiaderente DYKING, vei economisi mult timp, iar produsele alimentare nu se vor lipi!

Bazat pe tehnologia SMART, multicooker-ul Oursson este capabil sa controleze si sa regleze temperatura si presiunea necesare pentru a gati aproape orice fel de mancare. In plus, este prevazut si cu timer si oprire automata.

Capacul complet detasabil usureaza foarte mult utilizarea multicooker-ului. Regulatorul de presiune ofera posibilitatea de a regla presiunea in orice moment, chiar si dupa apasarea butonului START. In plus, meniul si comenzile sunt in limba romana, astfel incat aparatul este usor de utilizat si manevrat.

Accesoriile multicooker-ului (pahare si lingurite de masurat) te vor ajuta sa urmezi proportiile exacte ale ingredientelor mentionate in retete. Odata cu achizitionarea aparatului, vei primi si o carte de bucate pentru o combinatie reusita de ingrediente, care cuprinde 70 retete romanesti si internationale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari NOUA INAUGURARE DIN INIMA BUCUREȘTIULUI ESTE UN CAPITOL NOU PENTRU FIECARE DIN NOI Cele mai încurajatoare citate despre succes

Fie ca este vorba de culoarea rosie sau ivory, alegerea aspectului Multicooker Oursson MP5015PSD iti apartine. De ce sa pierzi timp pretios stand in bucatarie? Intra pe www.oursson.ro si comanda acum acest aparat care gateste singur, intr-un mod inteligent!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri