6 Noiembrie 2013 publicat în Familie 880 share-uri

Citeste textul emotionant al unui barbat indragostit si casatorit, textul care in doar cateva zile a cucerit intreg internetul. Seth Adam Smith vorbeste despre dragostea adevarata si despre ce inseamna o casnicie cu adevarat.

Ne-a atras atentia un viral care circula de cateva zile in lumea internetului si a retelelor sociale. Textul ii apartine lui Seth Adam Smith, iar povestea sa s-a raspandit cu repeziciunea focului, fiind preluata si republicata de multe siteuri si bloguri (chiar si de huffingtonpost ), dar si sharuita de sute pe ori in social media. Este un text minunat, ce merita citit si care a fost publicat initial pe blogul tanarului casatorit: sethadamsmith.com. Seth spune ca mariajul nu este doar pentru el, doar despre el, este mai mult decat atat.

Seth Adam Smith este un bloger nascut in Alaska, redactor sef la publicatia ForwardWalking.com, un site ce isi doreste sa vina in ajutorul celor care isi doresc sa mearga mai departe in viata.

Seth Adam Smith: De ce casnicia nu este pentru tine

un text via Seth Adam Smith

Casatorit de numai un an si jumatate, am ajuns recent la concluzia ca mariajul nu este pentru mine. Dar te rog, inainte de a face orice presupuneri, citeste in continuare….

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Lumina pe care o porți în sufletul tău este mai puternică decât răutățile celor din jur

Am cunoscut-o pe sotia mea in liceu pe cand aveam 15 ani. Eram prieteni de 10 ani pana cand… pana cand am decis ca nu mai vrei sa fim doar prieteni

. Recomand cu incredere ca cei mai buni prieteni sa se indragosteasca. Vremuri bune vor veni pentru toti.

Cu toate acestea, faptul ca m-am indragostit de cea mai buna prietena nu m-a impiedicat sa nu simt anxietate si anumite frici legate de casatorie. Cu cat eu si Kim ne apropiam mai mult de decizia de a ne casatori, cu atat mai mult eram cuprins de o frica paralizanta. Eram oare pregatit? Luam eu decizia potrivita? Era Kim persoana potrivita cu care sa ma casatoresc? Ma va face ea fericit?

Apoi, intr-o noapte fatidica, am impartit aceste ganduri si nelinisti cu tatal meu.

Poate ca fiecare din noi a avut momente in viata sa cand a simtit ca timpul incetineste brusc si ca aerul devine linistit si ca totul in jur pare ca se contracta, marcand acel moment ca pe unul pe care nu-l vom uita niciodata… Un asemenea moment a fost cand tatal meu mi-a oferit raspunsul lui la nelinistile mele. Cu un zambet pe care i-l cunosteam, mi-a spus: “Seth, esti complet egoist. Asa ca o sa fac ca totul sa fie foarte simplu: casatoria nu este pentru tine. Nu te casatoresti ca sa te faci pe tine fericit, te casatoresti ca sa faci pe altcineva fericit. Mai mult decat atat, casatoria ta nu este pentru tine insuti, te casatoresti pentru o familie. Nu doar pentru rudele prin alianta si tot acest nonsens, ci pentru viitorii tai copii. Cine vrei sa te ajute sa ii cresti? Cine vrei sa ii influenteze? Casatoria nu este pentru tine. Nu este despre tine. Casatoria este despre persoana cu care te-ai casatorit.”

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine!


Foto homepage: casatorie, verighete via Shutterstock

Foto int: casatorie, cuplu via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri