Unele cupluri sustin ca dragostea este cea mai importanta, altele considera ca si banii au rolul lor, fiecare cum crede de cuviinta.Vreau sa dezbat o problema reala de care toate cuplurile ce locuiesc impreuna sau sunt casatorite se lovesc inevitabil. De multe ori acest aspect ce il voi diseca este trecut cu vederea si descoperit cand este cam... tarziu.

Probabil ca atunci cand va ganditi la sufletul pereche va imaginati tot felul de calitati comportamentale, tandrete, atentie, romantism, veselie, insa in privinta banilor va ganditi mai putin, poate doar considerati suficient sa ii aiba si inca destui, astfel incat cumparaturile sa nu reprezinte o grija pentru voi, insa sunt si persoane care nu se gandesc deloc la acest aspect.

Unele cupluri sustin ca dragostea este cea mai importanta, altele considera ca si banii au rolul lor, fiecare cum crede de cuviinta. Nu incerc sa dezbat acum celebrele citate cum ca “banii n-aduc fericirea” sau “nu o aduc, dar o intretin” ori “dragostea trece prin stomac” etc. Nu voi vorbi nici macar de casatoriile din interes sau de persoanele indragostite de un lux pe care nu stiu sa si-l procure singure ci cauta “sufletul pereche” ce le va oferi tot ce isi doresc, sau cel putin asa spera. Vreau sa dezbat o problema reala de care toate cuplurile ce locuiesc impreuna sau sunt casatorite se lovesc inevitabil. De multe ori acest aspect ce il voi “diseca” este trecut cu vederea si descoperit cand este cam... tarziu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. A patra conferință Autentic va avea loc pe 30 mai 2023 Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Vouchere noi pentru români. Cui va acorda Comisia Europeană 4.000 de lei, în a doua jumătate a anului

Fiecare persoana are un comportament financiar. Este imprtant sa il desoperiti la timp pentru a vedea daca sunteti compatibili ori nu. Sunt persoane pentru care banii sunt facuti doar pentru placerea momentului. Astfel cheltuiesc fara remuscari si raman surprinsi cand li se spune intr-un magazin ca nu au bani suficienti pe card. Frecvent femeile prezinta inclinatia spre a fi chetuitoare.

Este adevarat ca imaginea personala cere cumparaturi, insa se pot impune si limite. In privinta celibatului acest comportament nu ridica probleme, insa in viata de cuplu mai devreme sau mai tarziu partenerul se poate arata nemultumit de lipsa de masura a cheltuielilor. Va fi acuzat de zgarcenie insa... poate nu e chiar asa. Responsabilitatea zilei de maine devine obligatorie atunci cand doriti sa intemeiati o familie. Cheltuielile sunt la comun si fiecare dintre cei doi trebuie sa participe. Doar daca unul este prea bogat lucrurile stau altfel.

Articol de Bogdan Maioreanu, analist eToro pentru România: Pasiunea pentru modă: colecționar vs. investitor în lux Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

La polul opus se afla persoanele foarte zgarcite. Ganditi-va cum s-ar intelege persoanele de mai sus cu cei ce considera banii foarte importanti? Eu cred ca nu prea bine. In general persoanele care au trecut prin greutati financiare dezvolta acest comportament cu privire la bani. Se simt linistiti daca stiu ca exista cateva economii in cont, nu arunca banii pe orice sau prefera sa faca un drum mai lung pentru a lua acelasi obicet, dar la un pret mai mic etc.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri