9 Octombrie 2013 publicat în Familie 20 share-uri

Micutei Oana ii place sa aiba grija de animale, in timp ce Mihnea viseaza sa devina pilot. Stim ca iti doresti tot ce-i mai bun pentru copiii tai, iar asta inseamna costuri suplimentare pentru educatia lor, de aceea iti propunem sa construiesti o rezerva de bani cu ajutorul fondurilor de investitii. Cu cat te apuci mai devreme sa pui ceva deoparte, cu atat mai repede le poti finanta o educatie buna.

Multi oameni cred ca investitiile in fonduri de investitii presupun foarte multi bani. Nici pe departe. Poti sa incepi cu suma minima de 100 RON. Mai mult de 110.000 de romani, de la familii sau studenti, la cupluri de tineri sau antreprenori, au ales deja aceasta cale.

Ai oricand acces la banii tai

Depui sau retragi bani ori de cate ori ai nevoie. E simplu! Daca vrei sa faci rost de lichiditati repede, trebuie sa vinzi titlurile de participare sau doar o parte din ele. Datorita volumului mare de active pe care le are un fond de investitii, putem raspunde prompt la cerintele tale. In plus, nu exista termene obligatorii.

Cu fondurile noastre de investitii poti sa investesti atat cat iti permiti: uneori mai mult, alteori mai putin. Iar daca exista momente in care nu poti sa pui nimic deoparte, nu-i nicio problema, pentru ca nu te conditionam. Incepe sa faci economii, indiferent ca investitiile tale sunt periodice sau nu!

Cum incepi sa investesti in fonduri?

1. Mergi la orice sucursala BCR. Adreseaza-te unui consilier pentru clienti! El iti va
deschide un cont, astfel incat tu sa poti incepe sa investesti.

2. Stabileste care sunt obiectivele tale. Pentru ce vrei sa strangi bani? Educatia copiilor tai, o noua mobila, o rezerva de bani pentru cheltuieli neprevazute? Cauti conservarea capitalului sau posibile castiguri mari? Nu este greu sa gasesti fondul de investitii potrivit. Trebuie doar sa estimezi bine cat timp mai ai la dispozitie pana in momentul in care vei avea nevoie de bani. Suma de care ai nevoie si perioada in care investesti sunt factori importanti de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi unul dintre fondurile de investitii.

Pentru mai multe informatii, adreseaza-te unui reprezentant al serviciului clienti din orice sucursala BCR sau viziteaza www.erste-am.ro.

Afla mai multe: www.erste-am.ro

Performantele anterioare ale fondurilor nu reprezinta o garantie a realizarilor viitoare. Cititi prospectul de emisiune si Documentul privind informatiile cheie destinate investitorilor (DICI) inainte de a investi in aceste fonduri! Prospectele de emisiune si Documentele privind informatiile cheie destinate investitorilor (DICI) sunt disponibile in limba romana pe site-ul www.erste-am.ro si pot fi obtinute gratuit de la unitatile teritoriale ale Bancii Comerciale Romane SA si de la sediul SAI ERSTE Asset Management SA. SAI ERSTE Asset Management SA, Str. Uruguay, nr. 14, sector 1, Bucuresti, telefon 0372.269.999; e-mail: office@erste-am.ro; www.erste-am.ro; Decizia CNVM nr. 98/2009, nr. Reg. ASF PJR05SAIR400028; Depozitar: BCR SA, Aviz CNVM nr. 27/2006, nr. Reg. ASF PJR10/DEPR/400010.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri