Lectiile de viata pe care un barbat proaspat divortat le-a aflat pe propria piele 'prea tarziu', dupa ce a pierdut femeia pe care o iubea! Sfaturile au fost impartasite de Gerald Rogers pe o retea de socializare si au avut peste 2 milioane de vizualizari la numai 11 zile de la postare. Intreg internetul le-a citit. Citeste-le si tu!

Sfaturile despre casatorie ale lui Gerald Rogers au aparut initial pe site-ul de socializare facebook, fiind ulterior preluate partial sau integral pe multe din blogurile din afara. Au devent rapid populare si s-au transformat intr-un adevarat viral in lumea internetului, avand peste 2 milioane de vizualizari la numai 11 zile de la postare.

Sfaturile ii apartin lui Gerald Rogers, un barbat care a divortat dupa 16 ani de casatorie. Sunt de fapt lectii dureroase pe care acesta a trebuit sa le invete, “sunt lectii pe care le-am invatat pe propria piele, lectii pe care le-am invatat prea tarziu”, spune acesta pe blogul sau.  Roger este speaker motivational in Statele Unite, iar aceasta este postarea originala  de pe facebook in care puteti vedea de asemenea si o poza cu cei doi din ziua casatoriei lor.

“Evident, nu sunt un expert al relatiilor. Insa este ceva in legatura cu finalizarea divortului meu de saptamana aceasta care imi da o perspectiva asupra lucrurilor pe care as fi vrut sa le fac diferit… Dupa ce am pierdut o femeie pe care am iubit-o si o casnicie de aproape 16 ani, iata sfaturile pe care as vrea sa le fi avut”:

Sfaturile unui barbat divortat dupa 16 ani de casatorie

1. Nu te opri niciodata din a o curta. Niciodata sa nu te opresti din a avea intalniri cu ea. Niciodata nu lua femeia aceea de buna. Cand ai rugat-o sa se marite cu tine i-ai promis sa fii acel barbat care are inima ei si care o va apara cu orice pret. Aceasta este cea mai importanta si mai sacra comoara care iti va fi incredintata. Ea te-a ales pe tine. Nu uita niciodata acest lucru si nu deveni niciodata lenes in dragostea ta.

2. Protejeaza-ti inima. Asa cum te-ai angajat sa fii protectorul inimii ei, trebuie sa o pazesti si pe a ta cu aceeasi vigilenta. Iubeste-te pe tine insuti intru totul, iubeste lumea deschis, insa acolo in inima ta sa existe un loc special in care nimeni nu trebuie sa intre cu exceptie sotiei tale. Pastreaza spatiul acela intotdeauna pregatit sa o primesti si sa o inviti pe ea inauntru si refuza sa lasi pe cineva sau orice altceva sa intre acolo.

3. Indragosteste-te iar si iar si iar. Te vei schimba in mod constant. Nu mai sunteti aceiasi oameni care erati atunci cand v-ati casatorit. In 5 ani nu o sa mai fii aceeasi persoana care esti astazi. Schimbarea va veni si in aceasta schimbare va trebui sa va re-alegeti unul pe celalalt in fiecare zi. EA NU TREBUIE SA STEA CU TINE si, daca nu ai grija de inima ei, s-ar putea sa isi dea acea inima altcuiva si sa te izoleze complet si s-ar putea sa nu o mai poti lua niciodata inapoi. Intotdeauna lupta-te sa ii castigi inima asa cum ai facut in perioada in care o curtai.

4. Intotdeauna sa vezi ce este mai bun in ea. Concentreaza-te doar asupra a ceea ce iubesti. Acele lucruri asupra carora te concentrezi se vor dezvolta. Daca te concentrezi asupra a ce te supara, tot ceea ce vezi sunt motive ca sa fii suparat. Daca te concentrezi asupra a ceea ce iubesti, nu ai ce face decat sa fii acaparat de dragoste. Concentreaza-te pana la punctul in care nu mai vezi nimic altceva decat dragostea si vei sti fara indoiala ca esti cel mai norocos barbat de pe pamant sa ai aceasta femeie drept sotia ta.

5. Nu este treaba ta sa o schimbi sau sa o “repari”… treaba ta este sa o iubesti asa cum fara nicio asteptare ca se va schimba vreodata. Si daca se schimba, iubeste ceea ce devine, indiferent daca este ceea ce iti doreai sau nu.

Foto homepage: By nathings /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri