26 Iulie 2013 publicat în Familie 3 share-uri

Chiar daca femeile se pot lauda cu o intuitie care de cele mai multe ori nu da gres, in cazul intelegerii "misterului masculin", mai avem inca foarte multe de aflat.

Iata cateva aspecte pe care ar trebui sa le avem in vedere, conform site-ului TheGoodMenProject.com - site-ul baietilor buni

Iata ce spune un barbat despre ceea ce si-ar dori ca noi sa stim:

1. Nu suntem chiar asa de superficiali

Desigur, sunt unii barbati care nu isi doresc decat sa iasa cu femei care sa arate ca in reclame, dar pana la urma si multe femei procedeaaza la fel, iesind doar cu barbati etalon.

Dar, ori de cate ori femeile se intalnesc si vorbesc cu prietenele lor despre ce fel de barabti le plac, exista o intreaga diversitate. Ele vorbesc despre vocea sexy a unui barbat, sau despre felul cum o tine in brate atunci cand doarme sau despre privirea pe care o are atunci cand ii vorbeste despre ceva ce il pasioneaza, sau despre liniile din palmele sale. Si chiar si atunci cand vorbesc despre chipul si corpul brabatesc, ele vorbesc despre tipologii diverse.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA

Si totusi, exista acest stereotip cum ca barabtii nu ar face exact acelasi lucru. Dar credeti-ma ca asta facem. Atunci cand barbatii se intalnesc si vorbesc despre femei, auzi fraze de genul ”Iubesc modul cum imi spune lucruri sincer, fara ocolisuri” sau „Nu pot sa rezist pistruilor ei” sau „Cand se alinta intr-un anume fel, vreau sa fac dragoste cu ea”.

Foto: Shutterstock.com; barbat

Si noi vorbim despre aspectele fizice, foarte mult chiar, dar din nou nu vorbim despre femeile din reclame sau din reviste. Un barbat in toata firea poate sa iti spuna diferenta intre imagiena prelucrata digital a unei femei, in scopul reclamei si o femeie din viata reala. Si da, avem o gama foarte laraga de gusturi si tipologii care ne plac, si in privinta a ceea ce gasim ca ar fi sexy la o femeie. Iar cei care incearca sa va spuna altceva… clar incearca sa va vanda ceva.

Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

2. Avem un foarte bun motiv pentru faptul ca ne reprimam sentimentele

Femeile stiu foarte putine lucruri despre ceea ce experimentam noi in adolescneta. Testosteronul este un adevarat drog. Cei care, ca adulti il iau ca adulti, ca parte a unui tratament de schimbare de sex, povestesc simptome ca dorinta acerba pentru catharsis carnal, momente de inexplicabila furie si alet efecte similare. Si e una sa experimentezi astfel de trairi in perioada adulta. Acum imaginati-va ca vi se intampla toate acestea, pe neasteptate, la 13-14 ani si nici macar nu ai vreo idee despre ce se petrece.

Aproape fiecare barbat si-a petrecut buna perioada din adolescenta sa, incercand sa faca fata sentimentelor acute de furie fara motiv, dorinta pentru catharsis violent. E ca si cum ai avea un mic diavol pe umar. Noi ne petrecem ani de zile invatand ca raspunsurile noastre emotionale la cele ce se petrec, nu trebuie luate in serios, ca trebuie ignorate si reprimate, de dragul sigurantei.

Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Odata ce trecem de perioada adolescentei, hormonii se calmeaza, dar pana atunci avem deja mintea conditionata cultural de milioane de repetitii ale unor fraze ca „fii barbat” sau „plansul este pentru fete”, si asa mai departe. Ceea ce in liceu era o metoda de auto-infranare, mai apoi devine o norma mandatata social… poate de aceea nu am putut sa plang nici la inmormantarea mamei mele.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri