27 Iunie 2013 publicat în Familie 20 share-uri

Il iubesti, dar stii ca impreuna nu puteti fi fericiti niciodata. Afla cum sa te rupi dintr-o relatie care nu a fost sa fie, cum sa te dezindragostesti de cel pe care inca il iubesti! Invata cum sa parasesti o iubire atunci cand nu are niciun viitor si iti aduce numai suferinta!

Ca sa te dezindragostesti, petrece-ti timpul in cel mai bun mod cu putinta. Nu lasa timpul sa treaca, lasa sa treaca niste timp…. Nu conteaza daca esti cu cineva sau nu, invata sa profiti de viata si timpul tau si sa le petreci intr-un mod constructiv, calitativ, pozitiv. Invata sa traiesti si fara cel care a fost in viata ta si invata ca poti sa traiesti chiar bine. Fa toate acele lucruri pe care ti-ai fi dorit sa le faci si nu le-ar fi putut face daca ai fi fost inca in relatia respectiva. Fa orice te face sa te simti bine cu privire la propria persoana. Fiind activa in propria viata, bucurandu-te de momentele marunte, mimand fericirea, vei ajunge cu timpul sa fii fericita de-a binelea, indiferent cu cine esti sau nu esti.

Nu lua hotararea de a te desparti de partener atunci cand esti suparata, intr-un moment de vulnerabilitate sau de manie, ci atunci cand esti suficient de sigura pe tine ca este decizia cea mai buna pe care ai putea sa o iei in momentul respectiv, cand te simti suficient de puternica din punct de vedere emotional. Fa pasul decisiv cand simti ca este poate timpul potrivit sa te dezindragostesti…

Ca sa te dezindragostesti, ai nevoie de putere morala. Uneori o poti gasi prin intermediul spiritualitatii. “Gaseste-ti centrul, deitatea, pacea, mijlocul, groapa, oricum vrei sa-i spui. Daca asta inseamna biserica, binecuvantata sa fie. Daca inseamna meditatie, atunci sunt cu tine. Daca inseamna liniste, atunci doar du-te pana la sfarsitul articolului si stinge luminile. Textele spirituale ar trebui sa fie o prioritate de top pentru tine. Biblia. Coranul. Textele budiste. Aceste carti antice sunt pline de poetice contemplatii ale sufletului, nu chiar asa de diferite de ale tale", iata un sfat pertinent venind de la specialistii de pe voices.yahoo.com

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Robert Sternberg, psiholog in cadrul Universitatii de Stat din Oklahoma si autor al cartii "The Triangle of Love", ne ofera cateva sfaturi de dezindragostire pe site-ul io9.com:

1. Daca trebuie sa te gandesti la persoana respectiva, accentueaza-i trasaturile negative (le avem cu totii). Realizeaza cum, cu vremea, te vei simti norocoasa ca ai iesit din relatie.

2. Reflecta asupra faptului ca o relatie nu poate sa mearga niciodata daca ambii parteneri nu sunt dispusi sa o faca sa mearga. In cele din urma, nu va merge niciodata.

3. Gaseste-ti pe altcineva. Nimic nu te va ajuta mai mult sa uiti pe cineva decat sa gasesti pe altcineva care sa-ti ocupe atentia. Insa realizeaza riscul: partenerii de tranzitie de obicei nu sfarsesc in a fi parteneri permanenti.

4. Mentine-te ocupata. Nici macar sa nu iti permiti timp sa reflectezi.

Foto Beautiful Woman - Shutterstock

Iti recomandam si articolele:

Am murit, dar sunt in viata... Cele 5 etape ale durerii de dupa despartire

Asa a fost sa nu fie


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri