27 Iunie 2013 publicat în Familie 20 share-uri

Il iubesti, dar stii ca impreuna nu puteti fi fericiti niciodata. Afla cum sa te rupi dintr-o relatie care nu a fost sa fie, cum sa te dezindragostesti de cel pe care inca il iubesti! Invata cum sa parasesti o iubire atunci cand nu are niciun viitor si iti aduce numai suferinta!

Chiar daca pare absolut imposibil la inceput, incearca sa nu te mai gandesti la el intr-un mod idealist. De fiecare data cand ai in ochii mintii momentele frumoase pe care le-ati avut in doi, adu-ti aminte si de certurile si conflictele voastre, poate mai grave, mai dese si mai multe decat momentele frumoase. Iar daca tot te gandesti la el, gandeste-te si la motivele pentru care ai luat decizia de a te dezindragosti si la faptul ca nu puteati avea niciun viitor impreuna. De fiecare data cand imaginea lui sau cea cu momentele petrecute iti vine in minte, gandeste-te si la motivele despartirii voastre. Motivele trebuie sa fie bine intemeiate, solide, sincere si realiste. Cel mai bine, asterne pe o foaie de hartie toate acele motive pentru care relatia ta a ajuns in punctul in care a ajuns.

“Memoria umana poate fi selectiva si o poti surprinde oprindu-se si insistand asupra primului sarut din parc sau asupra acelui moment cand ati ras pana v-au dat lacrimile… insa adu-ti aminte si cand te-ai simtit prima oara trista, neglijata, neapreciata, tradata si chiar ranita”, ne indeamna wikihow.com.

Pentru a te dezindragosti, trebuie inainte de toate sa accepti ca nu mai poti iubi si ca oricat ai incerca tu, nu mai poate fi nimic ca la inceput. Infrunta si confrunta realitatea situatiei asa cum este ea, fara a-ti plange de mila, fara a-i plange lui de mila. Incearca daca poti sa te detasezi putin si sa iesi in afara relatiei tale, privind-o cu ochii obiectivi a unei a treia persoane.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Accepta si gandul durerii care ar putea sa apara ulterior (chiar daca nu mai iubesti, durerea tot are sanse mari sa apara), ai in vedere si perioada de recuperare de care ai nevoie si nici nu exclude faptul ca, precum in cazul multelor decizii din viata, s-ar putea sa ai ulterior regrete. Dezindragostirea este mai grea decat indragostirea, insa odata ce inima iti spune ca este decizia corecta si ca nu este ceea ce iti doresti, asculta de ea. Este sansa vietii tale de a te rupe dintr-o relatie care nu mai merge si a face incetul cu incetul loc pentru o alta mai buna.

Ca sa te dezindragostesti, trebuie totodata sa-ti lasi mintea si inima sa aiba in vedere si alte persoane de sex opus. Intalneste-te cu persoane noi cu care ai interese comune. Da-ti voie si prilejuri sa placi pe cineva, pe altcineva, chiar si sa simpatizezi persoana respectiva, sa te gandesti la ea cu placere sau sa-ti pice cu tronc. Fie si pentru a-ti arata tie insati ca a te indragosti din nou nu este atat de imposibil si atat de departe pe cat iti imaginezi…. Acorda-i cateva din gandurile tale si indreapta-le catre acele putine si noi momente pe care le-ati petrecut impreuna /le puteti petrece impreuna.

Foto Sad Couple by Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri