Cu totii ne-am intrebat undeva candva cum de simtim ceea ce simtim, de unde se nasc acele "ate" nevazute, forte de atractie care uneori par a scapa unei explicatii logice. Simtim, traim, dam curs implulsului si nu putem explica cum anume ia nastere acea stare, acel impuls in fata caruia de cele mai multe ori cedam abandonandu-ne unul in bratele celuilalt.
Rolul vazului

Vazul este, intr-o prima etapa cel mai important simt in atractia sexuala si pentru alegerea partenerului/-ei. Fascinatia privirii este the click in declansarea magiei naturale a iubirii.

Simpatia unilaterala sau reciproca ce se naste intre un barbat si o femeie, se realizeaza initial prin "excitare" vizuala. Aspectul fetei...ochii...buzele...atrag mai intai. Linia coapsei, gambei....rotunjimea feselor, unduirea siluetei, mimica....gestica.......mersul...

Femeia cu dorinta sexuala "trezita" sau cand doreste sa "atate" sexual barbatul, adopta atitudini sau executa aproape involuntar, miscari din solduri...etc care capteaza atentia celui vizat.
La barbat, stimularea sexuala are un impact mai mare. Imaginatia si initiativa barbatului in domeniul sexualitatii sunt puternic stimulte de corpul gol al femeii, alteori doar de regiuni nude ale corpului acesteia.

Interesant este faptul ca barbatii par sa-si admire mai mult virilitatea decat isi admira femeile feminitatea.

Rolul auzului

La unele specii, auzul are un rol determinant in trezirea excitatiei sexuale (batraceni, pasari etc).
La om, timbrul vocal, in special fluctuatiile date de modificarea respiratiei sau de congestia nazala aparuta in urma excitatiei sexuale: gemete, vorbire guturala, care au un rol declansator si in acelasi timp stimulator al dorintei sexuale.
Anumite sunete involuntar emise pe parcursul actului sexual, prin efectul lor vibrator, trezesc in abisurile creierului partenerului anumiti centrii implicati in reusita actului sexual.

Rolul simtului tactil

Senzatiile tactile au un efect aparte in trezirea dorintei sexuale. Caldura corpului celuilalt, finetea pielii, pentru unii umiditatea si pilozitatea ei sunt factori deosebiti in generarea excitatiei.
Buzele, prin sarutul erotic au un efect tactl "afrodiziac" deosebit.
Atingerea, mangaierea zonelor erogene, a organelor genitale se realizeaza prin intermediul tactului......imbratisarile.....
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Club Originals- campania prin care adidas celebrează creativitatea noilor generații ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Adevărul despre dinții superbi pe care-i afișează Luis Gabriel. Ce spune medicul stomatolog care s-a ocupat de construcția lor 

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri