Ce faci insa cand iubirea isi proclama drepturile? Cand imaginea afisata de camera web, discutiile nesfarsite de pe messenger sau poza zambitoare de pe noptiera de langa pat nu mai reusesc sa suplineasca prezenta celui iubit, cand dorul devine atat de chinuitor incat ai senzatia ca te sufoca?

Relatii la distanta? Da, epoca moderna in care traim le permite si le acorda din ce in ce mai multe sanse de supravietuire. Tehnologia le incurajeaza, distanta de mii de kilometri a incetat sa mai fie o distanta imposibila, intalnirile virtuale le suplinesc cu succes pe cele reale, iar convorbirile telefonice posibile in aproape colt al lumii reusesc sa aduca aproape vocea familiarea a persoanei iubite.

Ce faci insa cand iubirea isi proclama drepturile? Cand imaginea afisata de camera web, discutiile nesfarsite de pe messenger sau poza zambitoare de pe noptiera de langa pat nu mai reusesc sa suplineasca prezenta celui iubit, cand dorul devine atat de chinuitor incat ai senzatia ca te sufoca? Cand imaginea cu El si cu voi doi in loc sa-ti aduca zambetul pe buze te face sa tremuri de suferinta, de dor, de ciuda si de neputinta?

Sa rezisti cand ii cauti imbratisarea calda si ea intarzie sa apara, sa rabzi cand ii doresti mangaierile, sa nu te plangi cand iti lipsesc saruturile si sa taci cand iti vine sa explodezi... sa refuzi sa traiesti tocmai cand viata isi cere mai puternic dreptul la existenta si sa-ti fie refuzat sa iubesti exact cand sufletul striga tot mai tare dupa iubire, sa nu mai fie... pentru ca nu este acum.. cam asa arata ciudatele si nedreptele legi ale iubirii la distanta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Functioneaza acestea insa intotdeauna si in viata reala? Oare distanta nu prelungeste agonia si nu produce diminuarea increderii partenerilor unul in celalalt? Mai mult ca sigur ca persoanele angajate intr-o astfel de relatie sunt cele mai indicate sa impartaseasca din opiniile lor de viata, asa ca haideti sa le ascultam argumentele:

“Incredere intre doua persoane care inoata in apele aceleiasi mari si cu toate acestea rareori ajung sa se gaseasca una pe cealalta? Da, exista insa nu este una deplina. Stiu ca se spune ca dragostea adevarata invinge orice atunci cand exista incredere de ambele parti, insa iubirea reala nu se hraneste din basme. Ca si iubirea, increderea se construieste. Nu sunt nici geloasa, nici posesiva sau cel putin incerc sa nu fiu, il iubesc si ma iubeste, insa poti avea incredere suta la suta in iubirea vietii tale atunci cand aceasta se afla la kilometri departare? Nu intotdeauna...

Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Au fost momente in care m-am indoit de sinceritatea spuselor si a sentimentelor lui fata de mine. De un lucru sunt insa sigura: detasarea de casa, de serviciu si de cel iubit inseamna un pas inapoi, dar si unul inainte pentru o relatie. Te priveaza de anumite lucruri, insa iti acorda sansa de a privi cu detasare si cu mai mult obiectivism relatia voastra. Ii vezi adevaratele ei limite si sansele de supravietuire. Iti dai seama de ceea ce simtiti cu adevarat unul pentru celalalt”.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri