Mamele sunt fiintele speciale din viata oricarui copil. Copiii absorb precum niste buretei, invata nu doar limbajul ci conduita de viata in familiile lor.

8. Fii la randul tau exemplu de femeie frumoasa prin inteligenta ei, determinare si integritate. Arata-i ca esti increzatoare! Esti cu adevarat o super-eroina, ai crescut un bebelus, te descurci in viata, lupti cu toate provocarile pe care le ai. Sa nu te indoiesti nicio clipa de valoarea ta!

9. Invata-l sa aiba maniere pentru ca e frumos si pentru ca lumea va deveni un loc mai bun.

10. Invata-l sa creada in ceva

Pentru ca intr-o zi se va simti nervos, sau poate va avea inima franta, sau ii va frica. Se va simti pierdut, iar tu nu vei putea fi acolo langa el. Ofera-i ceva catre care sa se intoarca atunci cand se simte singur, sa stie ca niciodata nu este singur, de fapt...

Foto: Shutterstock

11. Invata-l ca uneori trebuie sa te porti gentil. Asa cum te porti cu un animalut, cu o floare sau un bebelus. Ca de asemenea, trebuie sa te porti gentil si cu sentimentele oamenilor, avand grija sa nu ii ranesti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

12. Lasa-l sa isi strice hainutele

Incearca sa fii mai ingaduitoare in privinta murdariei de pe haine si a deteriorarii lor. Altfel e clar ca este vorba despre o batalie pierduta si nu iti face bine sa te superi de fiecare data cand isi strica imbracamintea. Nu iti pierde energia suparandu-te pentru ceva inevitabil. Copiii invata prin jocul lor: sar, cad, distrug, fac dezordine. Hainutele murdare si deteriorate sunt doar parte a acestui proces.

13. Joaca fotbal cu el

Sau sa asculti aceeasi muzica pe care o asculta, sau sa desenezi alaturi de el. Fii in viata lui nu un observator ci un participant activ.

14. Iesi afara cu el

Inchide televizorul, decupleaza jocurile video, pune-ti telefonul la incarcat si... iesi afara cu baietelul tau. Priveste-i fata, exploreaza-i lumea si lasa-l sa iti puna intrebari. E MAGIC.

Foto 2: Shutterstock

Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri