22 Ianuarie 2013 publicat în Familie 337 share-uri

Parazitii sunt scaiul tau, blestemul tau, cei care iti declara raspicat dragostea, insa se folosesc de aceasta dragoste inspre beneficiul personal. Descopera care sunt cele 11 semne ale relatiilor Ofer-Primesc!

In iubire, sa nu-ti pui niciodata sufletul pe tava...

Parazitii intra pe nesimtite in viata ta. Nici nu-ti dai seama cum, de ce si de unde te-ai pricopsit cu ei. Parazitii intra pe nesimtite in inima ta. Traiesc de pe urma ta. Se hranesc cu sufletul tau, din si cu viata ta. Iti folosesc energia, resursele, uneori chiar viata ta, munca ta, pentru a supravietui si a le fi bine. Se hranesc cu ceea ce esti, cu ceea ce oferi. Si cu cat oferi mai mult, cu atat ei ofera mai putin si cer mai mult...

Parazitii cer bani, favoruri, timp. Cer multa intelegere si mult sprijin si ajutor emotional. Esueaza in schimb in a oferi ceva similar. Parazitii te storc de energie si de viata. Obiceiul lor zilnic este sa profite de tine si sa te exploateze… In favoarea lor evident… In timp ce tu te usuci, parazitii infloresc de pe urma ta. Se vede in privire, li se citeste in zambet, in felul in care merg, in felul in care indraznesc sa-ti ceara, in “inocenta” cu care te manipuleaza sa faci lucruri pe care ar fi firesc si normal sa le efectueze pe cont propriu.

Parazitii te manipuleaza cu tactici mestesugite. In cele din urma ajungi sa crezi ca tu esti cel care nu poate supravietui fara ei, nu invers, cum ar sta lucrurile practic... Teoretic, parazitii te trec prin foc si sabie, prin sentimente de vina, rusine sau frica daca ai curajul sa spui “nu. Nu vreau sa fac acest lucru pentru tine. Nu din nou.” Sau daca le adresezi o scurta rugaminte de a te ajuta... Parazitii sunt scaiul tau, blestemul tau, cei care iti declara raspicat dragostea, insa se folosesc de aceasta dragoste inspre beneficiul personal. Parazitii gasesc mereu scuze umile pentru a “NU” face ceva si destul de justificabile pentru ca tu sa te simti vinovata ca le-ai cerut asa ceva.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Dependenti de tine, parazitii te fac sa fii tu dependenta de ei. Par a nu avea o constiinta. Nici moralitate, nici simtul dreptatii sau al contabilitatii atunci cand vine vorba de “a da” si “a lua”. Te percep drept slaba, surprinzator, dar chiar asa... in ciuda a tot ce faci pentru ei. Traiesc din faptul ca tu traiesti. Descopera in fiecare “da” pe care il spui optiunea usoara de a trai pe seama altcuiva cu orice pret…. emotional, financiar sau chiar fizic… pretul tau de fapt. Iar in timp ce ei sunt fericiti fiindca primesc, primesc si iar primesc, tu suferi fiindca mai mult de atat nu poti sa dai.

Foto interior: Copyright egorrr - Depositphotos


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri