4 Ianuarie 2013 publicat în Familie 55 share-uri

O relatie trebuie sa fie suficient de puternica pentru ca ambii parteneri sa poata trece peste momentele grele. Iata 5 sfaturi pretioase pentru a reconstrui increderea in cuplu si a cladi o relatie de cuplu puternica!

Ai incredere in partener si in relatie? Crezi ca tu si persoana iubita aveti o viata de cuplu suficient de puternica pentru a trece peste momentele grele si neintelegeri? Daca ai dubii, iata 5 sfaturi ce te vor ajuta sa reconstruiesti increderea in doi si sa te bucuri de o relatie fericita.

Apreciaza legatura emotionala dintre tine si partener la adevarata ei valoare.

Image © Shutterstock - 69386542

De multe ori, atunci cand esti implicati intr-o relatie, ai tendinta sa ignori frumusetea legaturii emotionale dintre tine si partener. Daca el este cu adevarat jumatatea ta, atunci nu vei putea impartasi aceleasi sentimente in intimitate cu nimeni altcineva. Poti construi o relatie puternica din punct de vedere emotional, dar si bazata pe incredere doar daca apreciezi conexiunea profunda cu partenerul la adevarata ei valoare. Reaminteste-ti in fiecare zi ca EL este singurul alaturi de care te poti bucura de clipe romantice, de zambete si de sentimente nepretuite!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Caria dentară – ce este și cum se tratează Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității! 

Fereste-te sa iti minti partenerul de viata.

Minciunile, fie ele si nesemnificative, au un impact negativ major intr-o relatie. Cu totii putem cadea de acord ca stalpii ce consolideaza viata de cuplu sunt increderea si sinceritatea totala, nu-i asa? Pentru a-ti intari legatura cu persoana iubita, asigura-te ca tu si acesta veti discuta deschis orice problema ce va afecteaza si veti fi intotdeauna sinceri, indiferent de circumstante sau de teama de a nu-l rani pe celalalt. Daca ai taria sa nu-ti minti partenerul de viata chiar si in cele mai neplacute momente din viata, poti avea incredere ca relatia va supravietui si celei mai grele furtuni.

Intreaba-te: merita sa te certi?

Este aproape imposibil ca intr-o relatie sa nu ai parte de nicio cearta. Totusi, inainte sa ii reprosezi ceva partenerului de viata, gandeste-te daca acel lucru merita cu adevarat sau risti sa creezi tensiune in viata de cuplu pentru ceva minor. Astfel, tu si persoana iubita va veti certa mai rar, va veti bucura de armonie in viata in doi si veti construi o relatie puternica si profunda.

Ghid pentru alegerea mobilierului interior 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie!

Incearca sa petreci mai mult timp in dormitor alaturi de partenerul de viata.

Probabil cea mai des intalnita cauza de despartire este indifelitatea. Adevarul este ca nu doar barbatii inseala, ci si femeile. Insa de ce? Din cauza lipsei de intimitate fizica sau chiar din cauza tentatiei. In orice caz, infidelitatea distruge viitorul oricarui cuplu. Pentru a avea o relatie puternica din punct de vedere emotional este esential ca tu si partenerul de viata sa aveti nu doar o legatura emotionala puternica, ci si una fizica. Atat timp cat lucrurile stau bine in dormitor, vor functiona asa cum trebuie si in celelalte capitole ale vietii de cuplu.

Image © Sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri