13 Decembrie 2012 publicat în Familie 21 share-uri

'Ce-si doresc cu adevarat barbatii?', 'Ce-si doresc cu adevarat femeile?' - Acestea sunt intrebarile secolului care au inundat internetul. Sunt mii de site-uri care ne promit descoperirea Marelui Secret in 3, in 5 sau in 8 pasi.

‘Ce-si doresc cu adevarat barbatii?', 'Ce-si doresc cu adevarat femeile?'

Acestea sunt intrebarile secolului care au inundat internetul. Sunt mii de site-uri care ne promit descoperirea "Marelui Secret" in "3, in 5 sau in 8 pasi".

Pentru a afla acest imens secret al mintii masculine/ mintii feminine unii platesc destul de multi bani. De exemplu, cartea lui Michael Fiore Secret Survey - What all Men Really Think (Sondajul secret - Ce gandesc cu adevarat toti barbatii), costa 69 de dolari. A impanzit internetul, dar nu poti gasi nici macar o singura recenzie plauzibila despre ideile acestui domn.

Foto: Depositphotos

Toti acestia care ne promit cheia unei relatii fericite, precum niste Mesia izbavitori… Scriu texte despre cum sa fii, cum sa te porti, ce ii vrajeste pe barbati sau ce le atrage in pat, in mod… ireversibil, pe femei. Psihologi, specialisti in relatii, speakeri motivationali, toti vor sa te ajute sa descoperi si tu secretul, de parca am fi trasi la Xerox cu totii, de parca viatile noastre si personalitatile noastre ar fi identice.

“De ce nu ma iubeste?”, “Cum sa il fac sa se indragosteasca de mine?”, “Oare ma insala?” – promit sa iti ofere cu darnicie Graalul Fericirii in cuplu (in schimbul unei taxe consistenete, deisgur). Nu cred ca ar fi toti niste sarlatani, si nici nu vreau sa anulez din doua cuvinte munca unor psihologi de prestigiu, dar mi se pare ca e o adevarata industrie care traieste bine in online exploatand nevoia de fericire in doi.

Ne spun ca suntem gresite, ca nu ne comportam bine cu partenerul nostru, la randul sau el este absolut incapabil sa patrunda “misterele nemarginite ale mintii femeiesti”.

Cand de fapt… Nimeni dintre acestia nu te invata cum sa fii liber/a. Nu te invata sa te iubesti pe tine, pentru ca mai apoi sa poti primi si oferi iubire partenerului si celor apropiati. Nu te invata cat de important este respectul intre voi doi. Respect mutual. Iti spun despre ce inseamna sa fii femeie, cum sa te porti, cum sa te imbraci, cum sa clipesti sau ce sa gatesti. Ii spun lui despre cat de incapabil este sa isi exprime afectiunea si iubirea…


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri