5 Decembrie 2012 publicat în Familie 213 share-uri

Nu am timp. Sunt prea ocupata. Eram dinainte ... acum ca au venit si copiii... Abia ii pot lasa cu o bunica pentru a ajunge la un amarat de film… Expertul nostru iti intinde o mana de ajutor si iti dezvaluie cateva tipsuri pentru o viata implinita si fericita ca mama. Afla desigur si cum te va ajuta... sportul!

Fiind mama a 2 copii minunati si foarte, foarte energici ea si-a adunat toate resursele sa iasa din perioada de criza ce a urmat celor doua nasteri.


A capatat multa experienta, de aceea vrea sa ofere mai departe o mana de ajutor mamicilor aflate in dificultate.

Cristina Ivan isi doreste sa indrume cat mai multe mame in a se conduce pe ele insele pe calea catre implinirea personala si profesionala.

In acest sens va deveni trainer si coach de viața, facand parte dintr-o importanta echipa infiintata in Romania sub tutela lui John Maxwell, un important autor motivational al lumii.

Cristina Ivan

Expert Garbo

www.mamainvingatoare.ro

De ce sportul iti va face bine mai ales ca esti mama

Nu am timp. Sunt prea ocupata. Eram dinainte ... acum ca au venit si copiii... Abia ii pot lasa cu o bunica pentru a ajunge la un amarat de film…

Am multe prioritati, acasa trebuie sa fie cat mai ordine si intr-una trebuie sa gatesc ceva...

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Seara pic lata, abia ma uit si eu la o emisiune TV sa ma relaxez putin.

Nu am energie si pentru sport, ma trezesc cu greu dimineata, abia ma imbrac, duc copiii la gradinita si ajung la servici, am timp doar de o cafea inainte sa ma apuc de treaba.

Si apoi... ce ar zice lumea? Ca m-am tacanit de tot ... cu doi copii, eu mai sunt tanara sa ma duc la sala???


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri