Mi-e teama ca voi dezamagi, cand se va descoperi ca nu sunt perfecta, nici pe departe asa puternica cum vreau sa par, ca nu stiu si nu pot fi permanent amabila si zambareata. Mi-e rusine ca nu pot fi FEMEIA IDEALA.
De cate ori, la inceputul unei relatii, nu ne-am spus: el este alesul. Vom trai impreuna, la bine si la rau, pana ce moartea ne va desparti?

De cate ori un parfum barbatesc nu ne-a facut sa visam cu ochii deschisi la o aventura? Dar de o mangaiere firava, a unor degete fine, care vi s-a intiparit adanc in memorie, va amintiti? Sau de cuvinte frumoase, complimente soptite la ureche, in timp ce mainile se jucau agale prin par...?!

Am sufletul plin de dragoste...o dragoste pentru el, barbatul vietii mele, omul minunat, vesel, sincer care sa-mi ofere inelul de logodna impreuna cu magicul "TE IUBESC" si sa-mi devina astfel logodnic, sot, tatal copiilor mei, stapan, print si cersetor (de dragoste!...) Oare exista? Oare il voi gasi?

Adorm, gandidu-ma la el. Nu stiu cum vreau sa arate. Vreau doar sa simt ca-mi este sortit!

Ma trezesc intinzand mana sa-l gasesc langa mine. Poate mi-a vegheat somnul. Deschid ochii incet. Zambesc...incerc sa fiu frumoasa, asa...de la prima ora a diminetii. Pentru el si numai pentru el! Zambesc. Zambet trist...caci nu-i nici azi. Dar continui sa zambesc. Poate maine va fi!

Mi-am promis pentru a nu stiu cata oara, ca nu ma voi mai atasa de cuvinte. Cuvintele sunt pentru carti. Acolo este locul si farmecul lor. Dar, de la vorbe la fapte cale lunga....

Primul mesaj al celui care m-a vrajit prin cuvinte a fost:"Ziua buna, Claudia!In afara de acel sarut la care mi-a ramas gandul, imi doresc si-un copil.Cu o femeie care sa ma iubeasca tot atat cat o iubesc eu.Poate esti tu." Nu orice barbat isi doreste un copil...si nu deschide subiectul acesta asa repede. Mi-a placut ca el chiar vizualizeaza implicarea sa in viata copilului sau. M-a impresionat.

Dupa prima intalnire...la cateva minute de la despartire, alt mesaj:"Sunt multe lucruri care nu am reusit sa ti le spun...ca ai ochii frumosi, ca esti foarte draguta, ca mi-a facut placere sa te vad.Somn usor, Claudia!" Mi s-a parut asa romantic...

Zi friguroasa de iarna. Strang plapuma in jurul meu, ma uit la ceas…mai pot zabovi 5 minute…cand, sunetul unui sms. Asa devreme? Cine poate fi?! E el…barbatul care mi-a amanetat ( nu stiu pentru ce perioada) inima. “Buna dimineata! Sper sa-ncepi o zi frumoasa, sper sa simti iubire in suflet in fiecare clipa si sa te energizezi cu acest mic pupic!” In acele clipe, mi-am dorit sa-l fac fericit, sa-l simt vesel (cum spune ca nu a mai fost de mult) si implinit.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PRwave.ro a aniversat 18 ani pe 18 aprilie MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri