18 Octombrie 2012 publicat în Familie 76 share-uri

Unde gresim atunci cand ne iubim partenerul insa relatia noastra incepe sa nu mai functioneze asa cum trebuie, dar, mai important, cum salvam o relatie?

4. Asculta ce are partenerul tau de viata de spus (si viceversa).

Comunicarea este un factor esential pentru relatiile de orice tip. Important atunci cand comunicam nu este doar sa ne exprimam clar, ci mai ales sa stim sa ascultam. Asadar, daca invatam sa ne ascultam partenerul de viata cu adevarat, vom reusi sa ii intelegem mai bine nevoile si dorintele. Daca invatam sa ne ascultam partenerul de viata, vom sti la ce reactioneaza pozitiv. Daca invatam sa ne ascultam partenerul de viata vom rezolva problemele ce ne afecteaza relatia. Daca invatam sa ne ascultam partenerul de viata, iar el reuseste sa faca acelasi lucru, ne vom salva viata de cuplu si vom readuce armonia in traiul in doi.

Image © Shutterstock - 69386542

5. Incearca sa cauti sfatul unui prieten apropiat.

Daca noi si partenerul de viata nu reusim sub nicio forma sa ne salvam viata de cuplu prin comunicare, intelegere reciproca si compromisuri, inseamna ca avem nevoie de o parere sau de un sfat obiectiv care sa vina din exterior. Deoarece consilierea de cuplu poate fi un pas foarte greu de facut pentru majoritatea celor implicati intr-o relatie, o varianta mai la indemana este sfatul unui prieten apropiat. El poate, privind din exterior, sa sugereze o cale de mijloc pentru rezolvarea problemelor de cuplu, iar ambii parteneri il vor asculta, dat fiind faptul ca este o persoana apropiata de ei in care au mare incredere.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Foto front si main: Shutterstock - 62383099

Iti recomandam si 10 Porunci pentru o relatie incredibil de frumoasa

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri