18 Octombrie 2012 publicat în Familie 76 share-uri

Unde gresim atunci cand ne iubim partenerul insa relatia noastra incepe sa nu mai functioneze asa cum trebuie, dar, mai important, cum salvam o relatie?

1. Nu te mai certa din cauza propriului ego.

image © Shutterstock - 6072688

Desi ne este greu sa realizam acest lucru, anumite cupluri ce sunt de parere ca relatia in care sunt implicate este pe sfarsite incearca sa faca orice pentru a o salva insa nu isi dau seama ca tot ceea ce fac este sa tina evidenta a cine pierde ori castiga o cearta. Cum putem sa salvam o relatie? Cea mai buna metoda ar fi sa purtam o discutie deschisa cu partenerul de viata si sa ne dam seama impreuna care este adevarata problema ce perturba viata de cuplu. Daca ambii aducem energii negative in relatie din cauza ego-ului, atunci va fi extrem de usor sa readucem traiul in doi pe calea cea buna.

2. Renunta sa mai aduci in discutie trecutul.

Orice relatie are un anumit punct din trecut care este neplacut sau tumultuos, iar cel mai important sfat care poate ajuta la salvarea vietii de cuplu este renuntarea la trecut. Daca la fiecare cearta in cuplu sunt aduse in discutie probleme ce ne-au afectat anterior, lucrurile nu se vor rezolva niciodata, ba mai mult, atat noi, cat si partenerul ne vom simti constant vinovati de ceva. Comunicarea va deveni un chin. Pentru a ne salva relatia este important sa lasam trecutul in urma si sa ne concentram asupra prezentului, iar mai apoi a viitorului. Pentru a ne salva relatia trebuie sa incepem, inca o data, de la zero.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

3. Nu iti petrece intregul timp langa partenerul tau de viata.

Exista cupluri in care ambii parteneri lucreaza in acelasi loc, petrecandu-si astfel intregul timp impreuna. Intr-o relatie precum aceasta, nu avem cum sa realizam valoarea celui de langa noi pentru ca este tot timpul acolo, dar nici valoarea pe care o are timpul petrecut doar pentru noi insine. Trebuie sa fim constiente de faptul ca, in mod surprinzator, timpul petrecut fara partenerul de viata ne ajuta sa il apreciem mai mult. Cuvantul cheie pentru salvarea unei relatii este echilibrul. Nu este bine sa ne ‘sufocam’ reciproc intr-o relatie pentru ca astfel nu vom face altceva decat sa amplificam energiile negative din intimitatea propriului camin.

Image © Shutterstock - 69757687


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri