9 Octombrie 2012 publicat în Familie 2 share-uri

Doi psihologi de renume iti atrag atentia asupra a ceea ce nu este deloc bine in relatia ta. Jeffrey E. Young si Janet S. Klosko ii invata pe pacientii si pe cititorii lor sa recunoasca si sa evite aspecte foarte negative si nesanatoase intr-un cuplu. Iata cele 13 semnale de alarma ca barbatul de langa tine nu este cel bun:

In cartea "Reinventing Your Life", cei doi identifica unsprezece patternuri emotionale, pe care le denumesc capcane ale vietii, arata cum putem recunoaste aceste patternuri si cum ne putem debarasa de ele. Una dintre capacanele emotionale cele mai comune este angrenarea intr-o relatie total defavorizanta, in care abuzurile si negativismul sunt la ordinea zilei.

Sta in puterea noastra se recunoastem ca ceva nu este deloc in regula si mai mult decat atat, sa luam atitudine in aceasta privinta:

13 semnale de alarma ca barbatul de langa tine nu e cel bun!

1. Partenerul tau are un temperament coleric care iti starneste frica.

2. Partenerul tau isi pierde controlul atunci cand bea mult.

3. Te umileste in prezenta prietenilor si a familiei.

4. Te injoseste si te critica in mod repetat, facandu-te sa crezi ca nu valorezi nimic.

5. Nu respecta nevoile tale.

Foto: Shutterstock

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

6. Ca sa obtina ceea ce vrea, este dispus sa te minta sau sa te manipuleze.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri