Numele dezvaluie personalitatea copilului tau

Inca de dinainte de a gasi un nume potrivit pentru copilul tau te-ai intrebat daca acest nume poate influenta intr-un anume fel destinul micutului.

Ce inseamna fiecare numar in parte ?

Fie ca reprezinta o cifra a destinului sau a numelui copilului, fiecare numar calculat in parte descrie trasaturile, calitatile, defectele si destinul copilului. In cazul in care cifra destinului nu corespunde cu cifra numelui, copilul va capata tarsaturi de la fiecare din cele doua numere calculate pentru el.

Numarul 1: Copilul care poseda acest numar va fi individualist si perfectionist; isi doreste cu ardoare succesul si ii place gustul victoriei; foarte probabil va ocupa in viata functii de conducere, deoarece “1” inseamna primul si unicul. Curajos si dinamic, numarul 1 da dovada de perseverenta si multa ambitie, luand deciziile extrem de usor, dar risca sa devina foarte egoist si agresiv.

Numarul 2: va pretui iubirea si viata de cuplu (deoarece e nevoie de 2 pentru a alcatui un cuplu). Este atent cu cei din jur, saritor si afectuos si este deschis pentru lucrul in echipa. Deseori numarul 2 este pretuit de cei din jur, care-l considera un bun confident. Omul cu numar 2 tinde sa devina pesimist, este timid si nesigur pe el.

Numarul 3: este omul caruia ii place sa se bucure de viata si sa traiasca la maxim, dar risca sa devina superficial. Iubeste viata si tot ceea ce tine de ea, este sociabil si se adapteaza repede situatiilor noi. De regula numar 3 eate persoana cu talent artistic ori care lucreaza in televiziune, teatru sau divertisment, fiind dominata de creativitate si ingeniozitate.

Numarul 4: realist si pragmatic, de neclintit in deciziile sale. In relatii, numarul 4 este foarte fidel si se dovedeste un bun partener atat de cuplu cat si de afaceri, legand si prietenii trainice. Poseda capacitati organizatorice, e rabdator si are un simt practic extrem de bun, dar poate deveni incapatanat si transforma unele lucruri in obsesii.

Numarul 5: omul cu numar 5 va avea o viata schimbatoare, el traieste clipa si iubeste tot ceea ce este nou si interesant, prin urmare are o uimitoare capacitate de a se adapta situatiilor inedite. El este independet si inteligent, iar in relatii este superficial, cautand mereu compania oamenilor asemanatori lui; rar se va lega intr-o casatorie, simtind mereu nevoia de libertate.

Numarul 6: este inteligent, echilibrat, si responsabil, avand remarcabile capacitati empatice, fiind potrivit ca medic remarcabil. Este calm si are o gandire logica. Familist convins, pretuieste iubirea si caminul. Poate deveni naiv si emotiv si isi asuma prea multe responsabilitati riscand la un moment dat sa fie depasit de situatie.

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Numele dezvaluie personalitatea copilului tau.


nu cred ca-i adevarat (1 comentariu, 514 vizualizari)
calculand numarul numelui meu si pe cel al iubitului meu as spune ca nu ne reprezinta deloc!
personalitate (1 comentariu, 495 vizualizari)

Iţi place să scrii?

Daca iti place sa scrii, trimite-ne pe adresa office@garbo.ro articolele tale.
Cele mai bune dintre ele vor fi publicate.