Inca de dinainte de a gasi un nume potrivit pentru copilul tau te-ai intrebat daca acest nume poate influenta intr-un anume fel destinul micutului.

Inca de dinainte de a gasi un nume potrivit pentru copilul tau te-ai intrebat daca acest nume poate influenta intr-un anume fel destinul micutului. Raspunsul este da, numele transpus in forma numerologica poate influenta personalitatea, calitatile si defectele, dar si destinul copilului tau.

Cifra destinului si cifra numelui

Numele pe care i-l dai micutului poate fi in deplina armonie cu personaliatea sa si astfel poate contribui la reusita copilului in viata sau poate diminua sansele sale de succes. Pentru a vedea daca numele ales se potriveste sau nu copilului tau trebuie ca cifra destinului sa fie aceeasi cu cifra numelui.

Cifra destinului se calculeaza insumand cifere datei de nastere (zi, luna, an). Data nasterii copilului va influenta predominant personalitatea pe care acesta o va avea.

Pentru calcularea cifrei numelui, numerologia acorda fiecarei litere a alfabetului cate o cifra. Cifrele corespunzatoare fiecarei litere a numelui se insumeaza si ia nastere la final un singur numar care reprezinta cifra numelui copilului tau!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Roșu în gât: Ce afecțiuni poate indica? Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) Testosteron – rol, valori normale

Cum se calculeaza cifra destinului?

Sa presupunem ca micutul tau este nascut pe 15 octombrie 2005 adica (15.10.2005).

Cifra destinului se va calcula in felul urmator: 1+5+1+0+2+0+0+5= 14; adica 1+4= 5.

Deci, 5 este cifra destinului copilului nascut pe 15 octombrie 2005.

Cum se calculeaza cifra numelui?

Pentru a afla numarul corespunzator numelui copilului tau se analizeaza numele de familie si prenumele copilului (daca cel mic are 2 prenume se analizeaza amandoua).

Iata cum in numerologie, fiecarei litere ii corespunde o cifra:

1: A, J, S
2: B, K, T
3: C, L, U
4: D, M, V
5: E, N, W
6: F, O ,X
7: G, P, Y
8: H, Q, Z
9: I, R

Daca numele copilului contine ă,a acestea se considera litera A, i se considera I, ş se ia in calcul ca fiind S, iar lui ţ i se atribuie aceeasi cifra ca si lui T.

Sa luam spre exemplu numele de ANA MARIA COSTEA. Insumand cifra corespunzatoare fiecarei litere a numelui obtinem un numar; daca acest numar este format din 2 cifre, acestea se aduna si ele, pana ramane o singura cifra care reprezinta numarul dominant al numelui copilului asfel:
1+5+1+4+1+9+9+1+3+6+1+2+5+1= 49
4+9= 13
1+3= 4
In concluzie, 4 este cifra numelui fetitei ANA MARIA COSTEA.

Nu fugiţi de necazuri şi nici nu le căutaţi şi nici nu treceţi peste ele Zâmbetul = Esența Fericirii - Dentalmall.ro marchează Ziua Mondială a Sănătății Orale, dar și Ziua Internațională a Fericirii cu o campanie despre zâmbete MAJOOK, UN START- UP ROMÂNESC CARE ADUCE ÎN FAȚA COPIILOR JOCURI EDUCATIVE PENTRU MINŢI CURIOASE

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri