Hollywood Multiplex Bucuresti Mall sarbatoreste Ziua Copilului ca in povesti, din 30 mai pana pe 5 iunie.
Hollywood Multiplex Bucuresti Mall sarbatoreste Ziua Copilului ca in povesti, din 30 mai pana pe 5 iunie. Pe marele ecran isi vor face aparitia, rand pe rand, cei mai indragiti eroi ai filmelor pentru copii, elefantul Horton; soricelul Remy; veveritele buclucase Alvin, Simon si Theodore; albinutul Barry si pinguinul campion Cody.

Pe parcursul celor sapte zile de aniversare prichindeii vor avea ocazia de a se bucura de povestile de desene animate care au fermecat inimile copiilor din intreaga lume. In Ratatouille (Ratatouille), ei vor putea urmari aventurile a doi prieteni neobisnuiti, soricelul Remy care se viseaza bucatar si un baiat sarac si marginalizat care crede in talentul rozatorului. Despre prietenia dintre oameni si animalute este si comedia Alvin si veveritele (Alvin and the Chipmunks), in care micutii ii vor putea vedea pe Alvin, Simon si Theodore ajutand un compozitor ghinionist sa devina celebru. Prichindeii vor bazai dupa bunul plac alaturi de albinutul Barry, in Bee Movie.Povestea unei albine (Bee Movie), cea mai noua creatie a producatorilor lui Shrek si a filmului Madagascar. De asemenea, vor participa la cea mai asteptata competitie a tinutului inghetat, alaturi de pinguinii campioni in Cu totii la surf (Surf’s Up). Iar in Horton (Horton Hears a Who) vor invata de la un elefant 100% loial ca o persoana este totusi o persoana, indiferent cat de mica ar fi.

Suprizele nu se opresc aici. Intre 30 mai si 5 iunie, toti copiii care vor merge la cinematograf sa vada filmele pregatite special pentru ei vor fi intampinati cu baloane. In plus, parintii vor plati un pret mititel pe bilet (9,9 lei), iar cei care se vor inscrie pe www.hmultiplex.ro/saptamanacopiilor, pana pe 29 mai, vor putea castiga, pentru intreaga familia, unul dintre cele cinci abonamente care le va permite sa vizioneze gratuit toate filmele de copii din aceasta perioada.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an! Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri