30 Mai 2012 publicat în Familie 236 share-uri

'Poti sa iti dai seama de marimea penisului unui barbat privindu-i degetele' si alte curiozitati inedite despre barbati.

1. Barbatii se indragostesc mai repede decat femeile

Cand vine vorba despre iubire, femeile sunt portretizate ca pierzandu-si controlul si devenind irationale, in timp ce barbatii raman calmi si intransigenti. Cu toate acestea, cercetarile asupra creierului uman arata ca barbatii se indrahostesc mult mai usor. Cand se indragostesc, barbatii sunt mult mai romantici si pasionali, arata Dr. Helen Fisher, cunoscuta ca "cercetatoarea iubirii".

2. Semnul grafic pentru genul masculin – cerculetul cu acea mica sageata orientat in sus, este de asemenea simbolul planetei Marte. Cele doua componente ale semnului simbolizeaza scutul si sageata lui Marte, Zeul Razboiului.

3. Barbatii chiar nu isi pot aminti cu ce erai imbracata la prima voastra intalnire

Femeile isi amintesc cu usurinta detalii ale primei zile petrecute alaturi de barbatul care mai tarziu le-a devenit iubit, in schimb ei nu pastreaza in memorie astfel de amintiri. Cercetatorii au descoperit ca la barbati si femei, memoriile se formeaza diferit in creier. Atunci cand femeile sunt afectate in mod emotional de ceva, ele au tendinta de a-si aminti fiecare detaliu. Pe de alta parte, barbatii tind sa aiba mai degraba o memorie tactica si vizuala pe care o folosesc de exemplu, atunci cand vor sa isi aminteasca cum sa ajunga intr-un loc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile

Foto: shutterstock_1415307; 09/26/2008


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri