25 Aprilie 2012 publicat în Familie 2 share-uri

Raul Brebu, realizatorul emisiunii matinale de la Magic FM, ne vorbeste despre experienta de tatic, despre povestea sa de dragoste cu radioul, despre povestea sa de dragoste cu viata.

Dana Negoita: Ce a insemnat pentru tine momentul nasterii fetitei tale? Ce simte un barbat cand isi tine pentru prima oara copilul in brate?

Raul Brebu: M-am antrenat 22 de ani, 10 luni si 18 zile petru a deveni taticul perfect. Nu stiu pe cineva care sa fi trecut testul. Nasterea Doinitei a trezit in mine sentimente nemaiintalnite pana atunci. Recunosc, am fost emotionat si am tras tot timpul cu urechea in sala de nasteri... i-am recunoscut imediat glasciorul.

Dana: Te schimba experienta de tatic?

Raul Brebu: Iti da biletul de intrare in marea lume a oamenilor cu adevarat fericiti si responsabili.

Dana: Cum ai descrie tu frumusetea feminina actuala?

Raul: Trucuri, artificii si imbunatatiri se fac de cand lumea, nu? Totusi, frumusetea adevarata este compusa din trup, suflet si spirit.

Dana: Un lucru trasnit pe care l-ai facut din iubire pentru o femeie… Un lucru trasnit pe care l-ai face…


Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

Raul Brebu: Am mers pana la ea 30 de km pe bicicleta pe o furtuna napraznica. Ud leoarca, mai mult mort decat viu, am primit totusi un pat singur intr-o camera alaturata. Era cu parintii acasa.

Garbo.ro: Dupa un divort, ramane/ raman…

Raul: Exista viata si dupa divort!

Dana: Cum reuseste un tatic ocupat sa gestioneze jobul cu timpul petrecut alaturi de fetita sa? Cum va petreceti timpul liber impreuna si ce fel de activitati preferati?

Raul: Problema nu este timpul, ci distanta. 3000 de kilometri. Un avion si doua trenuri. Norocul meu este ca pentru mine weekendul incepe vineri la zece dimineata. Mai nou, am inceput sa luam la rand impreuna muzeele. Are multe intrebari. A trebuit sa ma pun la punct cu istoria vikingilor, sistemul de transporturi feroviare, Imperiul Roman. La geografie, imi da lectii insa.

Ii place sa creeze moda. Nu pot decat sa ma uit ca mata-n calendar.

Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri