25 Aprilie 2012 publicat în Familie 2 share-uri

Raul Brebu, realizatorul emisiunii matinale de la Magic FM, ne vorbeste despre experienta de tatic, despre povestea sa de dragoste cu radioul, despre povestea sa de dragoste cu viata.

“Buna dimineata cui ii place viata!” Iata urarea de fiecare zi pe care Raul Brebu, ‘magicianul diminetilor optimiste’, o adreseaza tuturor ascultatorilor sai. Din toamna lui 2010, de cand a acceptat provocarea Magic Start, Raul Brebu ne incarca bateriile in fiecare dimineata prin muzica si ritmuri magice. Raul Brebu este realizatorul emisiunii matinale de la Magic FM si taticul Doinitei. Raul a acordat un interviu revistei Garbo in care ne vorbeste despre experienta sa ca tatic, despre povestea sa de dragoste cu radioul, dar si despre viata in general.

Dana Negoita (redactor Garbo.ro): TU in cateva cuvinte… tu ca om, tu ca realizator de emisiuni de radio, tu ca parinte de fetita, tu ca visuri…

Raul Brebu, cu litere mici, dar cu suflet MARE.

Dana: Cand si in ce fel a inceput povestea ta de dragoste cu radioul? Cum a evoluat? Cum te-a transformat?


Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

Raul Brebu: In 1996, eram cel mai fidel ascultator al postului local de radio din banda estica si, poate, singurul. Pentru ca aveam o sursa buna care imi livra selectii muzicale cu hit-urile momentului, gen Bravo Hits aduse de "dincolo" direct pe CD, m-am gandit ca muzica pe care o ascultam numai eu acasa s-ar auzi tare bine si la radio. Mi-am luat inima in dinti, am facut un pachetel cu o "spaga" formata din cateva CD-uri in prima auditie pentru DJ-ul care era in emisie si am pornit spre locul care urma sa ma desprinda pentru totdeauna de "beneficiile" unei adolescente traite intre blocuri.

Dana: Cum a fost prima oara in direct? Care este cea mai placuta amintire pe care o ai in ceea ce-i priveste pe ascultatorii tai?

Raul Brebu: Emotia primului direct o retraiesti de fiecare data. Este, cred, cea care creeaza dependenta de aceasta meserie. Imi amintesc de un weekend al portilor deschise pentru ascultatori in emisiunea mea, eveniment transformat intr-o bursa pentru ocuparea unui post de prezentator, totul in direct, cu text la prima vedere. Cea care a obtinut postul atunci este acum corespondent al unei televiziuni nationale de stiri.

Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Dana: Unii il percep drept experienta de viata, altii drept lectie, altii drept o etapa necesara. Divortul nu este o experienta usoara. Se spune insa ca barbatii il traverseaza mai usor decat femeile…

Raul Brebu: Cu un psiholog bun, da!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri