9 Februarie 2012 publicat în Familie 114 share-uri

Pasiunea sexuala dintr-un cuplu se stinge o data cu trecerea timpului si se pierde in grijile si stersul cotidian, tocmai de aceea partenerii pornesc pe drumuri diferite. Iata care sunt cele 10 trepte pentru a revigora relatia sexuala din cuplul vostru.

10 trepte de revigorare sexuala in realiile de lunga durata

Atinge culmi noi

Este foarte greu sa atingi culmi noi intr-un cuplu stabil pentru ca ati explorat deja fiecare particica a corpului si a sufletului partenerului vostru. E greu, dar nu imposibil si cu siguranta nu fara efect. Putina tachinare nu strica nimanui. Nu te grabi, ia-o incet. Atinge cu grija, fii atent/a la respiratia partenerului, mergi mai departe, incearca sa explorezi, incearca ceva ce mereu ti-ai dorit, comunica-i ce iti place, intreaba daca ii place si cum. Cauta placerea si nu te grabi pentru ca nu esti la maraton.

Fantezie sau realitate?

Oricare ar fi cazul, situatia trebuie explorata. Cuplurile care au o viata sexuala sanatoasa au o imaginatie si niste fantezii sexuale de care nu ar trebui sa se teama sa le imparta cu partenerul de viata. Toti avem ganduri si dorinte atunci cand vine vorba despre sex, iar problemele apar atunci cand partenerii nu impart intre ei acest tip de informatie. Ca sa puteti trece impreuna prin acest pas, trebuie sa va comunicati dorintele. Facand acest lucru si increderea intre voi se va consolida. Multi oameni cred ca fanteziile sexuale nu sunt in regula si incerc sa isi ascunda nevoile din teama de a nu fi judecati. Este nevoie de dragoste, intelegere si comunicare pentru a reusi sa va impartasiti fanteziile. Este foarte important ca macar sa reusiti sa impartasiti aceste dorinte cu partenerul de viata, chiar daca nu reusiti sa le indepliniti. Numai vorbind despre ele, gradul de excitare creste si... nu ai niciodata de unde sa stii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi 10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară

Varietatea

Trebuie sa existe mereu ceva nou de incercat. Poate un loc nou, o pozitie noua, un set de lenjerie provocatoare, mesaje cu continut provocator, filme etc. Nu spune nu. S-ar putea sa fii surprins/a.

Masajul

Masajul este o metoda buna de relaxare dupa o zi de munca dar poate fi si o buna invitatie la ceva mai mult. Prin masaj si relaxare reusiti sa va debarasati de toate evenimentele cotidiene si sa intrati intr-o stare speciala, calda, deschisa din punct de vedere emotional. Masajul va ajuta sa redescoperiti corpului partenerului de viata si sa il faceti sa se simta special prin atingerea tandra si plina de dorinta. Niste lumanari aromate, niste uleiuri frumos parfumate, o muzica linistitoare, un vin bun: iata doar cateva elemente cheie pentru a incalzi si relaxa atmosfera. Incercati senzatii noi.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri