7 Februarie 2012 publicat în Familie 16 share-uri

O casnicie poate fi minunata numai daca tu si partenerul tau de viata sunteti constienti de personalitatile voastre si circumstantele in care v-ati cunoscut unul pe celalalt.

5. Fii sincera atat cu tine, cat si cu el

Relatiile se construiesc pe incredere si sinceritate. Nicio relatie si deci nicio casnicie nu poate supravietui daca ambii parteneri nu sunt complet sinceri in legatura cu sentimentele lor. Totusi, este nevoie nu doar sa fii sincera cu el, ci si cu tine. Daca ceva te deranjeaza in timp si nu spui, lucrurile se vor inrautati. Asigura-te ca vei avea o casnicie sincera, bazata pe comunicare. In ceea ce il priveste pe partener, ajuta-l sa gandeasca la fel.

6. Pentru o casnicie fericita, discutati impreuna obiectivele voastre personale si profesionale

Fiecare dintre noi are un set diferit de obiective in ceea ce priveste relatia de cuplu si cariera, iar multe dintre acestea probabil au fost stabilite înainte sa ne cunoastem sufletul pereche sau sa ne gandim la casnicie. Desi nu trebuie sa renuntam la ceea ce ne dorim, este vital sa discutam cu jumatatea noastra despre obiective si sa vedem cum le putem impleti in cuplu pentru a avea un viitor luminos impreuna si o casnicie fericita.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Ghid pentru alegerea mobilierului interior Caria dentară – ce este și cum se tratează

7. Gandeste-te la posibilitatea schimbarii in casnicie

Schimbarea este un element inevitabil in viata. Viata se schimba cu fiecare succes, fiecare greseala, dar si cu timpul. Nimic din viitor nu va fi exact asa cum este acum. O casnicie inseamna angajament flexibil si a face fata influentelor schimbarii.

Completarea cu succes a celor 7 pasi pre-maritali pentru o casnicie fericita ar putea scoate la suprafata orice inconsistenta ascunsa ce poate actiona negativ in relatia de cuplu pe care o ai. De asemenea, acesti pasi ar trebui sa iti scoata din minte diversele mituri despre casnicie ce te ingrijorau pe tine ori pe partener.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri