27 Ianuarie 2012 publicat în Familie 93 share-uri

Infidelitatea inseamna incalcarea promisiunii de a ramane credincios in fata partenerului de viata. Si totusi, fidelitatea nu este pentru toata lumea. Afla care sunt tipologiile de barbati care insala.

Slabiciunile amorului: Cele 4 tipologii ale barbatilor care insala

Barbatul instabil emotional

Acest tip de barbat inca nu stie ce isi doreste, nici de la el si nici de la femeile din jurul sau. E genul de persoana care zburda atunci cand intalneste pe cineva nou, dar care se plictiseste odata ce a pus mana pe prada. E pe cale sa-si faca un milion de planuri, dar nu duce niciunul la bun sfarsit pentru ca se razgandeste incontinuu.

Un astfel de barbat are de cele mai multe ori si un ego fragil. Cand acest barbat este complimentat de alta femeie decat partenera sa, se simte “obligat” sa faca ceva.

Barbatii care isi insala patenerele incearca de fapt sa isi demonstreze lor ca inca sunt atractivi pentru sexul opus. Nu e nimic mai distractiv pentru ei decat “vanatoarea”. Atunci cand in final sunt “rasplatiti”, ego-ul lor atinge cote maxime.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Dicționar de vise: Ce înseamnă când visezi șobolani?

Barbatul dezamagit de relatie

Unii spun ca intr-o relatie, daca exista dragoste, exista de toate. Nu si in acest caz. Barbatul dezamagit de relatie este un barbat care isi iubeste partenera, si este si el iubit la randul lui, numai ca nu primeste ceea ce isi doreste, cum isi doreste.

Comportamentul partenerei lui poate sa fie “nesatisfacator” in dormitor, in casa, in public etc. Poate el este genul de persoana careia ii plac imbratisarile, sarutarile etc. iar ea nu este atat de “lipicioasa” ca el. Atunci apare o usoara dezamagire care se adanceste in timp in functie de nevoi.

Oamenii dezamagiti se indreapta cu usurinta spre alti oameni care sunt mai mult dispusi sa le ofere ceea ce isi doresc, chiar daca inima lor apartine cuiva. Sentimentul de nemultumire creste si atunci si in dormitor apar probleme.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri