27 Septembrie 2011 publicat în Entertainment 18 share-uri

Loverboy, cel mai nou film regizat de Catalin Mitulescu, cu Ada Condeescu si George Pistereanu in rolurile principale, va fi in toata tara incepand cu 7 octombrie. Loverboy este singurul film romanesc selectat in acest an la European Film Awards.

Loverboy, cel mai nou film regizat de Catalin Mitulescu, cu Ada Condeescu si George Pistereanu in rolurile principale, va fi in toata tara incepand cu 7 octombrie. Lansarea in Romania va avea loc in Grand Cinema Digiplex, din centrul comercial Baneasa Shopping City. Premiera va fi precedata de o sesiune de autografe a echipei Loverboy.

Loverboy aduce in atentia publicului povestea lui Luca, un adolescent care seduce fete pentru a le pasa prietenilor sai din Constanta. Luca se indragosteste de Veli, una din potentialele sale victime. E vara pe malul Dunarii, la Harsova. Muzica bubuie din masinile luxoase, fetele sunt bronzate si Veli fuge de-acasa in patul lui Luca. Prima dragoste n-a fost niciodata mai periculoasa de atat.
“Pentru Luca a fi "loverboy" este un stil de viata, iubeste cu pasiune, dar renunta de fiecare data inainte sa fie prea tarziu. Insa, intalnirea cu Veli ii da planurile peste cap si trebuie sa-si regandeasca viata. La final, trebuie sa ia o decizie, dar oricare ar fi aceea, nu va fi usoara” a declarat George Pistereanu, cel care interpreteaza rolul lui Luca.
Lungmetrajul regizat de catre Catalin Mitulescu a avut premiera mondiala la Festivalul de Film de la Cannes din acest an, la categoria “Un Certain Regard”. La Festivalul de Film de la Sarajevo, Ada Condeescu a primit premiul de cea mai buna actrita pentru rolul sau din Loverboy.
Povestea din Loverboy a fost o provocare pentru mine. Am incercat sa inteleg ce inseamna sa traiesti la limita, sa risti permanent si asta cred ca nu tine de o anumita varsta, ci are legatura cu lupta care exista dintodeauna intre barbat si femeie. a declarat Catalin Mitulescu, regizorul filmului.

Loverboy este singurul film romanesc selectat in acest an la European Film Awards. Acesta a intrat in lista celor 45 de filme europene din marea competitie pentru premiul cel mare – Oscarul european. Anuntarea castigatorilor va avea loc pe 3 decembrie la Berlin in cadrul celei de-a 24 editie a European Film Awards.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri