"Revista aceasta este pentru oameni incercati care si-au pus, macar o data in viata, intrebarea 'Care-i misiunea mea pe acest pamant?'. N-o sa gasiti in paginile ei raspunsul, dar veti gasi experientia unui om care a plutit multi ani in deriva".

“Normal despre Paranormal” este o publicatie aflata la inceput de drum, dar care are deja un public bine conturat. Fondatoarea si totodata autoarea revistei, Alina Neagu, incearca prin articolele sale sa ne introduca in lumea lucrurilor nevazute, pe care nu toti le intelegem, poate, asa cum ar trebui. Posesoarea unor calitati extrasenzoriale dobandite in urma unei morti clinice – NDE ( Near Death Experience), Alina Neagu a aparut in mai multe emisiuni televizate la posturile Antena 1 sau B1TV pentru a impartasi celorlalti din experienta traita de ea. De la un timp, insa, Alina a ales calea scrisului pentru a transmite trairile, viziunile si informatiile pe care le percepe mult mai usor si cumva diferit.

Aflata la cel de-al IV-lea numar, revista Normal despre Paranormal – editia august 2011- ne ofera o lectie de parapsihologie imbinata cu cea mai frumoasa lectie a vietii, cea a iubirii. Alaturi de informatii despre notiuni ca telekinezie, psihokinetica si psihokinezia apare si un mini-interviu cu medicul si bioenergoterapeutul Lavinia Pintea Tatomir.

Povestea de dragoste dintre Lavinia si Adrian Pintea este redata in paginile revistei intr-o lumina diferita, conturandu-se mai mult latura nemuritoare a iubirii ce prin profunzimea si puritatea ei transcede timpul si spatiul. 

Printre cele mai citite rubrici ale revistei, Bolile si Karma, numarul acesta, articolul “Poti otravi mancarea prin energia gandurilor tale” ne prezinta o cu totul alta perspectiva cu privire la modalitatea de a gati si de a primi mancarea ce ne este oferita. O posibila explicatie a tuturor neplacerilor pe care le acuzam dupa o zi haotica in care am mancat in fuga un sandvis in fata calculatorului.

Un articol scris in maniera personala despre parintele vizionar Arsenie Boca vine sa ne reaminteasca cum erau si cum sunt preotii cu har ce slujesc inca in bisericile uitate de lume si vreme.

Veti descoperi in paginile revistei si alte articole la fel de interesante: “Jocurile de noroc si numarul fatidic” , “Cum te poti debloca energetic” sau “O intalnire sub semnul nemuririi – Adrian Paunescu”.

O revista plina de intelesuri ascunse pe care doar cei cu o deschidere catre spiritualitate le pot deslusi, cum insasi autoarea marturiseste: “Revista aceasta este pentru oameni incercati care si-au pus, macar o data in viata intrebarea “Care-i misiunea mea pe acest pamant?”. N-o sa gasiti in paginile ei raspunsul, dar veti gasi experientia unui om care a plutit multi ani in deriva. Poate ca drumul meu va inspira sa-l gasiti pe al vostru”.

Revista poate fi gasita in toate centrele INMEDIO din tara, in magazinele MIC.RO, in centrele Adevarul Holding si in centrele de distributie Tutun si Ziare  Va puteti abona la revista pentru 6 luni sau 12 luni, iar detalii despre abonament  puteti gasi pe blogul autoarei, Alina Neagu: despreparanormal.blogspot.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri