Ai din nou sansa de a castiga una dintre cele trei invitatii la CinemaPRO la filmul saptamanii.
Ai din nou sansa de a castiga una dintre cele trei invitatii la CinemaPRO la filmul saptamanii. Fiecare invitatie este valabila pentru doua persoane. Saptamana aceasta poti castiga invitatii la filmul Sweeney Todd: Barbierul diabolic din Fleet Street.
Acest film a castigat Globul de Aur pentru cel mai bun film - comedie/muzical, iar protagonistul, Johnny Depp a castigat Globul de Aur pentru cel mai bun actor - comedie/ muzical.
Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti un mail in care sa ne spui de ce ti-ai dori sa vezi acest film.
Detalii concurs
Afla mai multe despre film citind cronica sa aici si apoi trimite-ne mail pe office@garbo.ro pana pe data de 28 ianuarie sa ne spui cu cine ai dori sa mergi la film si de ce ai ales acea persoana. Castigatorii vor fi anuntati pe site - in cadrul concursului saptamanii - pe data de 1 februarie. Ei vor putea merge la film, la CinemaPRO in perioada 4 - 7 februarie 2008.
In aceasta saptamana, la cinematograful CinemaPRO, ruleaza filmul: Rambo IV. Pentru rezervari poti accesa acest link.
Castigatoarele concursului organizat saptamana trecuta sunt: Oana Maruntelu, Lucica Lincan, Simona Matei. Acestea pot merge la film in perioada 28-31 ianuarie, prezentand la ghiseu un act de identitate si mentionand ca au castigat cele doua invitatii la concursul organizat de Garbo.ro
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri