Este simplu sa fii autocritic, sa iti para rau de deciziile pe care le-ai luat si sa agonizezi gandindu-te ca ai face cu totul si cu totul altfel daca ai avea posibilitatea sa o iei de la capat. Asa ca ai nevoie exact de o modalitate prin care sa te bucuri cu adevarat de tot ce ti se va intampla.

Comunicat de presa

Regretele umbresc mai mult decat crezi sansa la fericire. Din fericire si pentru fericire a aparut cartea "Gata cu regretele- 30 de sfaturi pentru a-ti schimba viata si a fi mai fericit", de Marc Muchnick, Ed. Amaltea, noul ghid gandit sa iti indrume pasii vara aceasta pentru a face un salt memorabil catre o viata mai frumoasa. Esti pe cale sa incepi o calatorie care te va ajuta sa-ti analizezi alegerile pe care le-ai facut in viata.

Este foarte simplu sa fii autocritic, sa iti para rau de deciziile pe care le-ai luat si sa agonizezi gandindu-te ca ai face cu totul si cu totul altfel daca ai avea posibilitatea sa o iei de la capat. Asa ca ai nevoie exact de o modalitate prin care sa eviti aceasta capcana a regretelor pentru a fi pozitiv si pentru a te bucura cu adevarat de tot ce ti se va intampla.

"Fa astfel incat fiecare zi sa conteze si sa te bucuri de cat mai multe lucruri pe care viata ti le ofera."

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Kaufland România a plantat o pădure egală cu numărul de angajați la Scorțeni, județul Prahova Fiți creativi: Modalități ingenioase de a vopsi ouăle de Paște

Dr. MARC MUCHNICK este o autoritate de top in domeniul comportamentului uman si se afla intr-o continua misiune, aceea de a ajuta oamenii sa aiba o viata fara regrete.

Dincolo de faptul ca este un autor captivant, Marc a fost profesor, mentor si cercetator timp de mai bine de paisprezece ani la Facultatea de Afaceri si Tehnologie a Universitatii Capella. In plus, Marc sustine discursuri pe teme motivationale, este consultant si life coach. Este fondatorul People First Group, LLC, o firma de consultanta care deserveste organizatii de top, firme mici, medii sau mari, sau companii incluse in topul Fortune 500, precum Dell Computers, Sony, Invitrogen, Hilton Hotels, Delta Air Lines, McDonald's, AT&T Wireless, Fidelity Investments, IBM, Bayer, Boeing, Estee Lauder Companies, Cox Communications, Zales Jewelers, Petco, Marriott Hotels, JC Penney, Republic Waste Services, Symantec, National Car Rental, Federal Reserve Bank, Cigna Healthcare, Central Intelligence Agency, Aveda Salons, Universitatea din Nebraska si lantul hotelier Ritz-Carlton.

Hai să-i scoatem pe copii dintre pereții ăia! Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște

Inspiratia e motorul de functionare pentru milioane de oamenii din intreaga lume. Tot ce trebuie sa faci este sa lasi cunoasterea si motivatia sa iti directioneze viitoarele actiuni. Vei incepe sa vezi cum vei fi prins doar in mijlocul evenimentelor placute.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri