Larry Crowne, care are toate motivele sa creada ca viata lui a ajuns intr-un punct mort, va invata o lectie importanta: cand crezi ca ai pierdut tot ceea ce aveai de pret, s-ar putea sa descoperi un nou motiv pentru a trai.

Comunicat de presa

Inainte de a fi demis, amabilul Larry Crowne (Tom Hanks) era angajatul model al unui hipermarket pentru care lucrase inca de cand parasise Marina. Dar acum, cu demisia in brate, cu ipoteca neplatita si nestiind cu ce sa-si ocupe timpul liber aparut pe neasteptate, Larry nu are alta varianta decat sa asculte sfatul bunilor sai prieteni si vecini, Lamar (Cedric the Entertainer) si B’Ella (Taraji P. Henson) si sa se intoarca la scoala, la colegiul de stat, ca s-o ia de la inceput.

Aici, Larry intra intr-un grup pitoresc de studenti - din care fac parte si fermecatoarea Talia (Gugu Mbatha-Raw) si prietenul ei, Dell (Wilmer Valderrama) -, studenti care vin la cursuri cu scuterele si pe care ii uneste speranta intr-un viitor mai bun. Spre marea lui surprindere, Larry face o adevarata pasiune pentru profesoara lui de oratorie, Mercedes Tainot (Julia Roberts), care si-a pierdut inflacararea pentru profesorat, asa cum si-a pierdut-o si pe cea pentru sotul ei cel ratat, Dean (Bryan Cranston), dar pentru care Larry va deveni o permanenta sursa de inspiratie.

"Larry Crowne" este un film despre modul in care dificultatile recesiunii actuale il fac pe un om obisnuit sa se reinventeze si sa descopere o neasteptata sansa in viata. Larry Crowne, care are toate motivele sa creada ca viata lui a ajuns intr-un punct mort, va invata o lectie importanta: cand crezi ca ai pierdut tot ceea ce aveai de pret, s-ar putea sa descoperi un nou motiv pentru a trai.


Regia si scenariul filmului sunt semnate de Tom Hanks, iar din distributie fac parte: Tom Hanks, Julia Roberts, Nia Vardalos, Bryan Cranston, Wilmer Valderrama si Cedric the Entertainer.

Filmul va rula incepand de vineri, 8 iulie, la cinematografele bucurestene: Hollywood Multiplex Bucuresti Mall, Movieplex, in reteaua Cinema City din Bucuresti (Cotroceni si Sun Plaza) si din tara: Cluj, Arad, Bacau, Braila, Baia Mare, Timisoara, Iasi si Pitesti precum si la Odeon Cineplex Cluj-Napoca. Filmul are o durata de 99 de minute


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri