Permanent invatam sa facem fata provocarilor profesionale si personale, iar azi, mai mult ca oricand, suntem intr-un continuu proces de invatare.
Cea mai frecventa actiune umana este aceea de a invata. Invatam primii pasi si primele cuvinte, invatam ecuatii complicate, principii filozofice, invatam sa iubim, sa comunicam, sa ne bucuram de succes, sa depasim esecul. Permanent invatam sa facem fata provocarilor profesionale si personale, iar azi, mai mult ca oricand, suntem intr-un continuu proces de invatare.
Toata activitatea umana se bazeaza pe tipare de gandire, de comportament si de limbaj. Cum se formeaza ele, ce rol are limbajul trupului, dar limbajul hipnotic, cum ne folosim de tipare pentru a ne construi strategiile, cum atingem performanta?
Tehnicile prezentate in aceasta carte va ajuta sa intelegeti in ce mod este codificata reusita si astfel sa o multiplicati. Daca faceti mereu acelasi lucru, veti obtine mereu acelasi rezultat, daca veti schimba tiparele, si viata vi se va schimba. Altfel spus, problema „vreau sa ma schimb, dar nu stiu cum“ are un raspuns specific pentru fiecare dintre noi. Programarea neuro-lingvistica este calea catre acest raspuns.
Lucrare aparuta la editura Curtea Veche
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri