Oamenii de stiinta si, mai nou, publicul incep sa-si dea seama ca dezastrele lovesc cu adevarat si, mai ales, ca civilizatia noastra a fost incredibil de norocoasa ca a evitat, de-a lungul mileniilor, o catastrofa de anvergura globala, care i-ar fi putut fi fatala.

Cu titluri precum "Un asteroid ameninta Pamantul" sau “Cand va lovi urmatoarea catastrofa”, nu e de mirare ca ziarele se straduiesc sa retina senzationalista nuanta apocaliptica. insa nici nu inventeaza aceste subiecte. Oamenii de stiinta si, mai nou, publicul incep sa-si dea seama ca dezastrele lovesc cu adevarat si, mai ales, ca civilizatia noastra a fost incredibil de norocoasa ca a evitat, de-a lungul mileniilor, o catastrofa de anvergura globala, care i-ar fi putut fi fatala.

Pasionat de stiinta, psihologie, istorie si paranormal, Joel Levy a scris numeroase carti – despre fortele oculte care au trasat istoria, despre istoria si stiinta aflate in spatele obiectelor de zi cu zi, despre lumea escrocilor si a tertipurilor lor sau despre lumea secretelor si misterelor istoriei, a paranormalului si a supranaturalului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Autor: Joel Levy

Carte aparuta la Editura All


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri