+ o reteta deosebita, delicioasa de Pui Continental, reteta inclusa in cartea regala de bucate a principesei Margareta a Romaniei

Comunicat de presa

“Titlul cartii nu contine nici o metafora si nici o ironie. Sunt fericita ca va pot oferi o carte de bucate, regala la modul propriu. Stim cu totii cat de importanta a fost si ramane, in ritualul si actiunile publice ale Casei Regale, ospitalitatea.

De-a lungul sutelor de ani, Familiile Regale au adunat atata traditie, frumos, calitate si experienta in com portamentul public, incat astazi impartasirea lor este o binefacere. Desigur, a le oferi musafirilor tot ce este mai bun, mai pretios si mai frumos este reflexul mandru al oricarei gazde, purtatoare de coroana regala sau nu. Dar, atunci cand ospitalitatea imbraca vesmintele simbolice ale unei intregi natiuni, istorii, culturi sau traditii, ea are un inteles si o insemnatate in plus.

Ideea de a pune impreuna retete culinare, alaturi de povesti cu oameni dragi, este placuta si amuzanta. Am facut acest lucru cu pasiune, amintindu-mi o multime de detalii despre oameni pe care ii iubesc, ii admir sau carora le port prietenie si recunostinta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 3DUTECH dă startul concursurilor naționale de 3D design & printing pentru elevi și profesori. Roboții, principala temă din acest an Școala de dans Arthur Murray Bucharest depășește pragul de 1000 de clienți Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid

Am fost crescuta intr-o lume in care comunitatea si spiritul asociativ sunt fundamentale pentru individ si societate. Am fost mereu un om de echipa, iar prezenta celor care imi impartaseau parerile, preocuparile, profesia inseamna mult pentru mine.

Timpul petrecut in jurul mesei de pranz sau cina este un act de generozitate, de comuniune spirituala si de intele gere omeneasca. Fiecare dintre noi se simte bine in aceste parti din zi.

Capitolele cartii nu respecta ordinea in care sunt servite felurile la masa, nici ordinea alfabetica sau cea a importantei personalitatilor. Capitolele poarta numele celor de la care am retetele si sunt asezate aproximativ in ordinea in care mi-am cunoscut rudele. Crescand in Anglia, Danemarca si Italia, atat de aproape de bunicile mele, am inceput cu ele, apoi am continuat cu parintii mei, Regele si Regina, surorile si verii pe care i-am stiut de mic copil, Principele de Wales, Regina Sofia a Spaniei si Ducele de Aosta.

Tradiții de Paște. Paștele 2023 LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos

Fiecare capitol cuprinde amintirile mele, detalii despre prietenia si legatura noastra de rudenie, un crampei din lumea care ne uneste, contextul cultural si istoric in care familiile noastre au existat impreuna, reteta sau retetele si fotografii. Pentru fiecare dintre ele, am cerut acordul verilor mei, carora le-am scris scrisori detaliate, le-am cerut retetele preferate si fotografii, incercand sa le insuflu entuziasmul meu pentru acest volum. Am folosit si multe fotografii din arhiva mea.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri