Ce poate fi mai frumos decat atat? Ultima revelatie internauta este un blog unde oricine poate trimite poze cu mama sa, impreuna cu o povestioara legata de aceasta. Este un tribut in imagini, adus mamelor din intreaga lume.

Iar povestioarele sunt minunate, sunt bucatele din viata intima a unor femei care prin ochii copiilor lor devin cele mai importante fiinte din lume, centrul existentei lor si cele care le-au marcat viata si devenirea ulterioara. Blogul “Pictures of My Mother” (Fotografiile mamei mele) este o adevarata placere. Sunt povesti reale despre mame minunate - un portret al feminitatii, cu toate provocarile sale: de la aceea de a naste copii, pana la aceea de a conduce o afacere proprie si de a fauri o cariera, sau de a fi frumoasa si cocheta in orice moment.

Unele povestioare sunt foarte triste, pentru ca din ele reiese nostalgia timpului care trece, unele mame nu mai traiesc decat in amintirea copiilor care le aduc un frumos omagiu, vorbind lumii intregi despre o persoana extraordinara din viata lor. Cert este ca acest blog este o comoara care vorbeste despre frumusetea femeilor si rolul extraordinar pe care il au acestea in viata copiilor lor:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

Mama lui Alex... El spune ca este mereu uimit de frumusetea naturala a mamei sale si ca fotografia pe care a trimis-o spre publicare blogului "Pictures of My Mother", este una care ii aminteste de nenumaratele momente placute pe care le petrecea alaturi de ea, atunci cand aceasta pregatea surprize culinare pentru familie si prieteni. Erau momente intime si pline de afectiune pe care le petrecea cu mama sa. Chiar si acum, chiar daca trieste la kilometri departare, parcurge desori aceasta distanta pentru a petrece timp cu mama lui, care este "cel mai bun prieten".

In aceasta poza, Alicia (bebelusul din imagine) povesteste despre mama ei si despre fericirea pe care o exprima ea, tinand-o in brate... "Mi-ar fi placut sa o cunosc pe mama la varsta aceea", se confeseaza Alicia.

Joshua povesteste despre mama lui care este florareasa si despre afacerea ei de-o viata. Spune cat de mult o admira si cat de mandru este de mama lui.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

V-am convins oare, ca acest blog merita sa ii acordati timp?

Foto front si main: Shutterstock

Jullie


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri