In aceasta toamna, numele de Eva va fi pe buzele tuturor. Regizorul timisorean Adrian Popovici va ofera povestea neobisnuita a iubirii pe timp de razboi. Eva, o tanara romanca se afla permanent intre iubirea in sunet de pian si deznadejdea ploii de mitraliera a razboiului.

Regizorul Adrian Popovici aduce pe ecrane in aceasta toamna povestea dramatica a Evei, o tanara romanca aflata permanent intre iubirea in sunet de pian si deznadejdea ploii de mitraliera a razboiului.

Inca de la varsta de 16 ani, Eva descopera ca a fi o femeie frumoasa nu este o bucurie, ci un blestem. Chiar in acele zile, il cunoaste pe Tudor, cel ce va fi iubirea vietii ei, dar si cel mai dureros cosmar. Tudor apare si dispare din viata tumultoasa a Evei, aruncand-o pe protagonista intre o idila perfecta si tragedia razboiului. Blestemul de a fi femeie se rasfrange asupra Evei prin unchiul sau pervers Alfonse care incearca sa o violeze.

“Fiecare barbat care te va intalni va incerca sa te faca a lui”

Cuvintele lui Tudor, care la inceput pareau doar un compliment frumos, se dovedesc a fi o profetie trista a viitorului Evei. Pe langa unchiul abuziv, aceasta isi imparte viata intre iubirea pentru Tudor, mariajul scurt cu Oswald si drama unei sarcini pierdute. In momentul intrarii Romaniei in cel de-al Doilea Razboi Mondial, Eva se ofera voluntar la Spitalul Militar. In acest purgatoriu al durerii, pe holurile Spitalului, Eva se indragosteste de Lucien, un tanar student la medicina. Bineinteles, idila lor nu este facuta sa dureze, iar Eva viseaza din nou la misteriosul Tudor.

Secretele unei iubiri

Inca din ziua in care il intalneste, Eva il iubeste neconditionat pe Tudor. Din pacate, acesta este nevoit sa dispara si sa reapara in viata iubitei sale, transformand o iubire de basm intr-un cosmar cu praf de pusca.

In aceasta toamna, numele de Eva va fi pe buzele tuturor. Regizorul timisorean Adrian Popovici va ofera povestea neobisnuita a iubirii pe timp de razboi.

Cu o distributie extraordinara: Amy Hayes (Eva), Vincent Regan (Tudor), Michael Ironside (Unchiul Alfonse) si participarea exceptionala a Maiei Morgenstern si a lui Claudiu Bleont, filmul Eva a fost difuzat la Marche du Film la Cannes si a fost selectionat pentru 82nd Academy Awards. Din cele 274 filme eligibile a fost pe lista celor 80 de filme selectionate pentru nominalizarile la OSCAR pentru muzica.

Va invitam in cinematografe incepand cu 8 octombrie pentru a trai povestea unui RAZBOI AL IUBIRII.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri