"Kennedy e un adevarat geniu atunci cand analizeaza mintile femeilor rafinate, care cad prada zbuciumului interior. Iar maniera in care o face este totodata captivanta si induiosatoare".

«Cartile lui Kennedy dau dependenta... O lectura savuroasa.» The Times

In noaptea celei de-a treisprezecea aniversari a sa, Jane Howard a facut un juramant in fata parintilor ei severi: nu se va marita niciodata si nu va avea copii. Insa viata, dupa cum va descoperi Jane, este profund intamplatoare. Multi ani mai tarziu, e profesoara in Boston si indragostita de un barbat stralucitor si excentric pe nume Theo. Apoi Jane ramane insarcinata.

Maternitatea se dovedeste a fi o surpriza extrem de bine-venita, insa cand o rasturnare devastatoare de situatie ii da peste cap existenta, nu are de ales decat sa fuga de tot ceea ce stie si sa paraseasca lumea. Tocmai cand s-a hotarat sa renunte la viata, disparitia unei tinere fete o scoate din inertie si o face sa porneasca intr-o cautare obsesiva a unui soi de izbavire personala. Convinsa ca stie mai multe despre caz decat politia, este obligata sa ia o decizie: sa stea ascunsa sau sa scoata la iveala un adevar cumplit?

Noul roman al lui Douglas Kennedy este un portret exceptional al modului nostru de a trai, al diferitelor cai pe care le urmarim in cursul unei singure vieti si a naturii arbitrare a destinului. Asemenea celorlalte romane ale sale care s-au bucurat de o imensa apreciere, cartea de fata este o lectura ce ne pune fata-n fata cu dilemele cu care ne confruntam, incercand sa tinem piept la tot ceea ce soarta ne arunca in cale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine!

De acelasi autor, la Editura Trei au aparut romanele Jocurile destinului si O relatie speciala.

«Kennedy e un adevarat geniu atunci cand analizeaza mintile femeilor rafinate, care cad prada zbuciumului interior. Iar maniera in care o face este totodata captivanta si induiosatoare.» -- Daily Mirror

«Kennedy nu poate scrie altfel decat intr-un stil fermecator». -- Observer

Romanele lui Douglas Kennedy – The Big Picture, The Job, A Special Relationship, State of the Union si Temptation – au fost traduse in peste 16 limbi, au inregistrat un succes urias de piata si s-au bucurat deopotriva de aprecierea masiva a criticii. Prima sa carte, The Dead Heart, a fost ecranizata sub titlul "Welcome to Woop-Woop". Autorul s-a nascut in Manhattan in 1955; a calatorit enorm, locuind mai multi ani in Australia, apoi in Irlanda. Traieste la Londra cu sotia sa si cei doi copii, dar petrece o mare parte din an la resedintele sale din SUA, Germania sau Franta.

Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Asprele legi ale Educației. Elevii nu mai au voie cu telefoane mobile la ore şi să fumeze la şcoală Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma

Autor: Douglas Kennedy; Colectia: Fiction Connection

Roman aparut la Editura Trei


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri