Nu renunta niciodata, Starile sufleteste. Invatarea seninatatii, Cheia -Secretul de a atrage tot ce va doriti -iata trei carti optimiste care ne invata cum sa ne bucuram de viata si sa luam tot ce-i mai bun de la ea.

1. Nu renunta niciodata

„O mare parte din succes depinde de cat de bine puteti rezista presiunii. Poate parea un adevar incontestabil si chiar este, dar exista un lucru pe care il puteti face. Ganditi-va la dumneavoastra ca la un invingator. Concentrati-va asupra acestui lucru in loc sa va lasati rosi de indoielile si de teama care va bantuie. Concentrati-va asupra unor analize si solutii obiective. Presiunea poate scadea si disparea cand o infruntati cu o atitudine pozitiva. Chiar daca nu va simtiti de neinvins, macar jucati rolul acesta o perioada de timp, va va ajuta cu siguranta!“ Donald Trump

Donald J. Trump reprezinta insasi definitia povestii americane de succes, stabilind in permanenta noi standarde de excelenta in afaceri, prin extinderea preocuparilor sale in domeniul imobiliar, industria jocurilor de noroc si in lumea televiziunii. Este presedinte si CEO al Trump Organization, fondator al Trump Entertainment Resorts, precum si partener al NBC Television Network. Detine o avere estimata la aproximativ 2 miliarde de dolari. Totodata, este vedeta si coproducatorul programului de televiziune Ucenicul, emisiune cu un succes extraordinar atat la nivel national, cat si international. In vara lui 2004, a debutat cu un program de radio pe Clear Channel, care a doborat toate recordurile de audienta din istoria radioului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum poți prelua controlul corpului tău prin alimentație și mișcare Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) Vouchere noi pentru români. Cui va acorda Comisia Europeană 4.000 de lei, în a doua jumătate a anului

Donald Trump este autorul mai multor carti, toate devenite bestselleruri internationale. Trump World Magazine a fost lansat in 2004, Trump University Online, in 2005, iar marca Donald J. Trump a devenit in timp una dintre cele mai apreciate la nivel mondial.

Autor: Donald J. Trump, Meredith McIver; Carte aparuta la editura Curtea Veche

2. Starile sufletesti. Invatarea seninatatii

Buna dispozitie, pace interioara, incredere, seninatate, dar si ganduri negre, neliniste, nostalgie, enervare, disperare… Amestec subtil de emotii si ganduri, starile noastre sufletesti sunt inima legaturii noastre cu lumea. Mereu prezente, mereu influente, ele insotesc fiecare moment al vietii noastre. Christophe André ne invata sa coboram in noi, sa intram in contact cu starile noastre sufletesti si sa le controlam, ceea ce poate schimba totul in viata noastra.

Beneficii pentru copiii personalului din învățământ; Profesorii au obligaţia de a respecta diversitatea – noi amendamente adoptate în Camera Deputaților Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani 

Cartea este structurata in patru parti: Partea intai (Existente) -1. Stari sufletesti: pentru a intelege; 2. Dureri si placeri ale starilor sufletesti; 3. Ruminatii si derapaje 4. Introspectii.
Partea a doua (Suferinte) - 5. Stari sufletesti dureroase; 6. Nelinisti; 7. Resentimente; 8. Tristeti; 9. Disperari


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri