Cu ceva ani in urma eram microbista. Nu glumesc. Eram o microbista veritabila animata de energia de la Campionatul European de Fotbal din anul 2000. Am facut in acea vara o cronica foarte detaliata a meciurilor din Campionat din care reiesea multa-multa pasiune.

Am gasit, cu destul de multa dificultate, cateva referinte pasionale cu privire la Campionatul Mondial de Fotbal 2010, si in blogosfera feminina de la noi:

"Cum va spuneam, fara a fi microbista, urmaresc totusi acest campionat din mai multe motive: imi place veselia tribunelor, ma amuza reactia suporterilor cand se vad pe ecranele de pe stadion; imi plac imaginile dintre reprize, date cu incetinitorul imagini de la fazele importante din timpul meciului, cand poti sa faci lejer lectii de anatomie pe muschii jucatorilor... ma amuz la replicile comentatorilor<<cele doua echipe se iubesc precum piperul pe ulcerosi>>. Ma enerveaza senzatia de stup data de celebrele vuvuzele..." (de Adriana)

Nu sunt extra-microbista, dar imi place sa vad un meci bun (...)Sunt necajita insa ca am pierdut ploaia de goluri de azi de la Portugalia-Coreea de Nord.. (de Alice Georgiana)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Caria dentară – ce este și cum se tratează

“Tunica si Campionatul Mondial de Fotbal..... Probabil nu vedeti nici o legatura intre cele doua, dar eu am creat una.... Sunt microbista, iar acum ca a inceput Campionatul Mondial de Fotbal ma uit la unele meciuri (daca as avea timp m-as uita la toate), asa ca stau cu un ochi la meci, cu un ochi pe croseta si mai fac cateva randuri la tunica”. ( vedeti tunica Danei aici)

Puteti sa aflati ultimele stiri legate de Campionatul Mondial de Fotbal si care sunt urmatoarele echipe care se vor intrece in sferturi rasfoind dosarul 9AM News - "Campionatul Mondial de Fotbal 2010".

Iar Adevarul.ro va vorbeste despre trei femei care au cucerit lumea fotbalului, in articolul "Fotbalul, pe mana femeilor"

Foto front si main: jasonwhat

Jullie S.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri