Panterele nu sunt negre, James Bond bea whisky, America a fost descoperita de galezi, sampania a fost inventata de englezi, Mos Craciun este turc, iar pe Arca lui Noe au fost paisprezece oi.
Un compendiu al concepiilor greite, al neinelegerilor i al greelilor frecvente adunate din programul QI de la BBC. In cazul in care inc mai credei c Henric al VIII-lea a avut ase soii, c pmantul nu are decat o lun, c George Washington a fost primul preedinte al Statelor Unite, c Bangkok este capitala Thailandei, c cea mai mare fiin este balena albastr, c Alexander Graeme Bell a inventat telefonul, c whisky-ul i cimpoiul provin din Scoia sau c Everest este cel mai inalt munte din lume, atunci exist cel puin dou motive pentru care ar trebui s citii aceast carte. Dac nu ai vizionat QI inc, vei fi uimii s aflai cate lucruri nu tiai, incepand de la cele mai mari i mai ciudate galaxii pan la cele mai mici i mai cunoscute particule subatomice, de la marmotele ucigae pan la morcovii negri, de la bivolii daltoniti pan la lufele care cresc in copaci. Aceasta este lumea despre care nu v inva la coal, lumea unde: panterele nu sunt negre, James Bond bea whisky, America a fost descoperit de galezi, ampania a fost inventat de englezi, Mo Crciun este turc, iar pe Arca lui Noe au fost paisprezece oi. Titlu original: The Book of General Ignorance Autori: John Lloyd, John Mitchinson Editura: Nemira
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri